Dolar

32,5181

Euro

34,7993

Altın

2.421,48

Bist

9.721,39

Yalçın Topçu'dan patlamaya sert tepki

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Atatürk Havalimanı'nda yapılan terör saldırısıyla ilgili AjansHaber'e çok sert açıklamalarda bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-29 17:00:00

Yalçın Topçu'dan patlamaya sert tepki

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıyı AjansHaber'e değerlendirdi. Topçu  hain saldırının ardından yaptığı değerlendirmede, yaşanan bu tür terör hadiselerin ardından idam cezasının tekrar getirilmesi gerektiğini savundu.  

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin iki gündemle olağanüstü toplanması gerektiğinin altını çizen Topçu'nun açıklaması şu şekilde:

"AĞABABALARINIZLA KANINIZDA BOĞULACAKSINIZ"

Vatana,millete,devlete ihanet edenler,ihanet ettiğiniz bu topraklara sizleri kefensiz yatıracağız.Kahpece akıttığınız asıl kanımızda ağababalarınızla birlikte boğulacaksınız.

Şehidlerimiz koynunda yattıkça.,Kıyamete kadar bu topraklar Türk'ün olacak..

28 şehidimiz ,60 yaralımız var 72 düvelin kahpeliği bize diz çöktüremez. Bir ölür Bin diriliriz...

"TBMM OLAĞAUÜSTÜ TOPLANMALI"

Yurt dışında kaçak olan ve aranan bütün suç örgütlerinin mensupları. Vatandaşlıktan açilen çıkartılmalı ve İdam geri getirilmeli TBMM bu iki gündemle olağan üstü toplanmalı.

"KAHPELİĞİ GİZLİ YAPTIK SANIYORLAR AMA..."

Kahpeler,kahpeliği gizli yaptık sanıyorlar ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milleti kahpeleri artık tanıyor.Gereği sonuna kadar yapılıyor yapılacak.Ve la galibe illallah.

Haber Ara