Dolar

32,3373

Euro

35,1899

Altın

2.246,00

Bist

8.718,11

Whatsapp'ta güvenlik önlemi

Whatsapp, şikayet edilen kullanıcıların uyarılara aldırış etmemesi durumunda kalıcı olarak engelleneceğini aktardı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-13 12:25:43

Whatsapp'ta güvenlik önlemi

Hürriyet'te yer alan habere göre: Popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, kullanıcıları rahatsız eden Whatsapp hesaplarını bir bir kapatmaya başladı.

En çok kullanılan mesajlaşma platformlarından birisi olan Whatsapp, ilk kullanıma sunulduğu tarihlerden beri küçük bir gizlilik sorununa sahipti.

İstemediğiniz her numaranın size ulaşabilmesini sağlayan ve görmeyi tercih etmeyeceğiniz, rahatsızlık veren mesajlarla karşılaşabilmenizi engelleyemeyen Whatsapp, şikayet edilen kullanıcılar hakkında büyük yaptırımlar uygulamaya başlıyor.

Önceden bu kullanıcıların hesaplarını geçici olarak engelleyen Whatsapp, bu uyarılara aldırış etmeyerek yaptıklarına devam eden kullanıcıları kalıcı olarak engellemeye başladı.

Telefon numaraları üzerinden engelleme işlemini gerçekleştirecek olan Whatsapp'ın özellikle ahlaksız içerik paylaşımında bulunan kişileri kalıcı olarak engellediği belirtildi.

Kalıcı olarak engellenmeye sebep olan diğer etkenler ise tehdit-hakaret içeren mesajlar göndermek ve rahatsızlık vermek.

Haber Ara