Dolar

32,3639

Euro

35,0278

Altın

2.323,60

Bist

9.079,97

WhatsApp'a 4 yeni özellik geldi

Son zamanlarda kullanıcıların yoğun eleştirilerine maruz kalan WhatsApp için yeni bir güncelleme yayınlandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-22 16:36:44

WhatsApp'a 4 yeni özellik geldi

Son yayınladığı güncellemeler ile oldukça tartışma konusu olan WhatsApp için yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan güncelleme ile birlikte kullanıcılara birbirinden yeni özellikler sunuldu.

 

WhatsApp güncellendi!

Hatırlayacağınız üzere WhatsApp geçtiğimiz  haftalarda yayınladığı güncelleme ile beraber, çok konuşulan hikayeler özelliğini devreye sokmuştu.

Gelen eleştiriler ve şikayetler üzerine harekete geçen WhatsApp, geri adım atmak zorunda kalmıştı. Şimdi ise  bugün yayınladığı bir güncelleme ile eski durum özelliğini tekrar aktif hale getirdi. WhatsApp'ın yeni güncellemesi ile gelen yeni özellikler ise şöyle,

  1. Kullanıcıların yoğun şikayeti üzerine, Hakkımda özelliği geri geldi. Artık kullanıcılar profillerinde sadece metin olarak durum paylaşabilecekler. 
  2. Videoların indirilmesi beklemeden, direk olarak izleyebileceksiniz! Ayrıca videolar oynatılırken de telefonunuza indirilmeye devam edecek.
  3. Karanlıkta fotoğraf ve video kaydetmeye çalışıyorsanız, kamera sekmesinde bulunan ay işaretine dokunmanız yeterli olacaktır.
  4. Fotoğraf düzenlerken, 3D Touch ile kesme özelliğini kullanarak fotoğrafı hemen kesip telefonunuzun ekranını doldurabilirsiniz.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara