Dolar

32,3636

Euro

34,9440

Altın

2.325,42

Bist

9.079,97

Voleybolda macin ardindan

Voleybolda macin ardindan

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-07 20:47:41

Voleybolda macin ardindan
Erkekler Voleybol 1. Lig'in 15. hafta maçında deplasmanda Tokat Belediye Plevnespor'u 3-1 yenen Fenerbahçe'nin antrenörü Veljko Basic, "Bu güzel şehirden İstanbul'a galibiyetle, zaferle dönmek güzel" dedi.

Basic, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, zor bir karşılaşma oynadıklarını söyledi. İlk setten sonra rakibin kendilerini servislerle çok zor duruma soktuğunu belirten Basic, "Blok ve defansta bizden daha iyi oynadılar. İkinci set de çok zor başladı. Yalnız 24-22'ye kadar bizden daha iyiydiler. Bu bölümden sonra bizim servis, blok, defans her şey iyi olmaya başladı. O da galibiyeti getirdi. Bu seyircinin önünde oynamak da bizim için çok güzeldi, eğlenceliydi. Bu güzel şehirden İstanbul'a galibiyetle, zaferle dönmek güzel" diye konuştu.

Tokat Belediye Plevnespor'un antrenörü Jesus Savigne ise kötü oynadıklarını kaydetti.

Takımda sakat oyuncularının bulunduğunu kaydeden Savigne, "Bir yabancı oyuncumuz sakattı. Onun eksikliğini yaşadık. Bir gün önce ikinci pasörümüz de sakatlık yaşadık. İlk set çok iyiydik. Biraz daha iyi oynasaydık, kazanabilirdik. İkinci seti nasıl kaybettiğimize inanamıyorum. Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara