Dolar

32,3844

Euro

35,0654

Altın

2.325,92

Bist

9.079,97

Vekaletle Kurban Kesimi kayıtları başladı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde vekaletle kurban kesimi kayıtlarına başlandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-25 11:31:06

Vekaletle Kurban Kesimi kayıtları başladı
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde vekaletle kurban kesimi kayıtlarına başlandı.

Vatandaşları Kurban Bayramı kapsamında düzenlenen "Vekaletle Kurban Kesimi" kampanyasına katılmaya davet eden Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, kampanya dahilinde kesilen kurban etlerinin kurum aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti.

Vekaletle Kurban Kesim Kampanyasına bu yıl daha fazla kişinin katılmasını beklediklerini söyleyen Ertan Aşut, "Kurumumuz her yıl Kurban Bayramında düzenlediği 'Vekaletle Kurban Kesim' kampanyasının bu yıl daha fazla ilgi görmesini bekliyoruz. Çerkezköy ve Kapaklı'daki hayırsever vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz. Kampanya sonunda vekalet sahiplerine her yıl olduğu gibi kurban eti ve teşekkür belgesi verilecek" dedi.

Ertan Aşut, "Kurumumuz kanalıyla kesilen kurban etleri, yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine en sağlıklı şekilde ulaştırılmaktadır. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlarımız Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi'nin Çerkezköy Belediye Hizmet binası 3. katındaki ofisine müracaat edebilir" ifadelerini kullandı.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara