Dolar

32,5869

Euro

34,7911

Altın

2.508,91

Bist

9.693,46

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Bektaş:

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Bektaş:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-09 22:37:35

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Bektaş:
PTT 1. Lig ekibi Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, "İstediğimiz oyunu ve sistemi sahaya yansıtıp, Adana Demirspor maçında galip gelerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Bektaş, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yenilgi almadan geldikleri 7. haftaya kadar iyi bir gidişat sergilerken, Altınordu karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi.

Taraftarın, "Vartaş Elazığspor mağlubiyet aldı, havlu attı" şeklinde bir düşünceye kapılmaması gerektiğini ifade eden Bektaş, bu yenilginin kendilerini daha da hırslandırdığını dile getirdi.

8. haftada iç sahada Adana Demirspor'u yenerek, Altınordu mağlubiyetini telafi etmek istediklerini belirten Bektaş, "İstediğimiz oyunu ve sistemi sahaya yansıtıp, Adana Demirspor maçında galip gelerek yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Bektaş, Adana Demirspor'da eksik oyuncuların bulunmasını bir avantaj olarak görüp görmediği sorulduğunda ise şunları söyledi:

"Biz rakibimizi ne küçümseriz ne de büyütürüz. Kaliteli oyunculara ve gerçekten aile gibi bir ruha sahibiz. Bu ruhu sahaya yansıttığımız ve futbol anlamında üstüne koyduğumuz zaman istediğimiz sonuca ulaşabiliyoruz. Dolayısıyla rakipte eksikler de olur cezalı da sonuçta bu hafta bizim de vardı. Önemli olan istediklerimizi sahaya yansıtabilmek. İnşallah güzel futbolla ve taraftarımızın desteğiyle rakibimizi yeneceğiz."

Haber Ara