Dolar

32,5451

Euro

34,9313

Altın

2.420,71

Bist

9.722,09

Van Büyükşehir Belediyespor'dan destek çağrısı

Van Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Turgay Karatekin, galibiyetlerde taraftar desteğinin büyük önem arz ettiğini belirterek, 'Eski günlerimize kavuşmamız için herkese ihtiyacımız var' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-27 17:38:57

Van Büyükşehir Belediyespor'dan destek çağrısı
Van Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Turgay Karatekin, galibiyetlerde taraftar desteğinin büyük önem arz ettiğini belirterek, "Eski günlerimize kavuşmamız için herkese ihtiyacımız var" dedi.

Kulübün spor tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Van Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Turgay Karatekin, geçen haftanın bir değerlendirmesini yaparak, "Geçtiğimiz hafta kötü bir mağlubiyet aldık. Hocamız bunun için gerekli açıklamaları yaptı. Bu hafta içinde gerekli çalışmalarımızı yaptık. Güzel bir galibiyet aldık. Oraya gelen taraftarımız mutlu oldu. Ben bu konuda Karakobra ve diğer tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarımızda da kendilerini yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Van'ın dinamiklerini de artık yanlarında görmek istediklerini ifade eden Karatekin, "Geçen hafta kentin dinamiklerinden bahsettik. Sayın Valimizi, milletvekillerimizi, iş adamlarımızı, eski kulüp başkanlarımızı ve futbola gönül vermişleri burada görmek istiyoruz. Bu vesileyle bu çağrımı yine yeniliyorum. Daha önce milletvekilliği yapan bir ismin bizi ziyaret etmeleri bizleri mutlu etmiştir. Bizim kapımız herkese açıktır. Eski günlerimize kavuşmamız için bizim herkese ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Namık Altunsoy ise, bu hafta galip gelen bir takım hocası olarak basın mensuplarının karşısında olduğunu belirterek, "Oynadığımız Bayburtspor maçı bizim için kaybolan özgüvenimizi kazanmak adına önemliydi. Bir hafta önce hezimet olarak adlandırılan maçın izlerini silmek için biz Bayburt maçını önemsedik. Psikolojik olarak 4 puanlı bir takım olarak maça çıktık. Karşımızda da şampiyonluk hedefleyerek kurulmuş, ciddi yatırım yapmış, lige iyi başlayamayan ve çıkış arayan bir takım ağırladık. Maçın gergin olacağını biliyorduk. Nitekim 90 dakikayı değerlendirdiğimizde bu tür pozisyonların çok olduğunu gördük. Ben yönetim kuruluma ve sportif direktörümüze teşekkür ediyorum. Genelde bu ağır yenilgilerden sonra istisnaları ayrı tutarak söylüyorum, yöneticiler biraz takımdan uzaklaşır. Ancak bizim yöneticilerimiz hafta içinde sürekli yanımızda oldular. Bize tekrar güven aşıladılar. İnançlarını dile getirdiler. Ben her iki birime de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Haber Ara