Dolar

32,3294

Euro

35,0797

Altın

2.299,00

Bist

8.987,23

Vali Güvençer Manisa TSO'ya ziyaret etti

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na iadeyi ziyarette bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-26 14:51:27

Vali Güvençer Manisa TSO'ya ziyaret etti
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na iadeyi ziyarette bulundu.

Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası'nda gerçekleşen ziyarette Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Bankoğlu, Tolga Tunç Çalışkan, Manisa TSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Yılmaz, Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Altuntaş, Gökmen Gökdede, Mehmet Baki Kılıç, Mehmet Fatih Özer, Serhat Çetin ve Manisa TSO Genel Sekreteri Hasan Fatih Özsümer ile bir araya geldi.

Sivil toplum kuruluşlarının şehrin gelişmesinde önemli bir rolü olduğunu belirten Vali Güvençer, "Manisa'nın gelişimi ve gelişmesi için sivil toplum örgütleri ile her zaman işbirliği içinde olacağız. Birlikte Manisa'nın ekonomisine, sosyo kültürel gelişimine yön vereceğiz. Bunları yaparken de İşadamlarımızın desteği bizler için büyük önem taşımakta. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası da şehrimizin en büyük sivil toplum kuruluşu. Ülkemizin için de bulunduğu zor günlerde işadamlarımızın desteği büyük önem taşımakta. Manisa için hep birlikte, beraberce çalışmalıyız. Herkes elini taşın altına koymalı" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ise, "Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. 15 Temmuz gecesi milletimizin yazdığı destan ile büyük bir facianın eşiğinden döndük. FETÖ'cü hainler ülkemizi işgal etme girişiminde bulundu. Ancak milletimiz buna izin vermedi. Bu süreçte bir kez daha Türk Milletinin kenetlenmesine, birlik ve beraberliğine şahit olduk. Bu millet 15 Temmuz gecesi tarih yazdı. Çok şükür devletimiz dimdik ayakta. Bizler de Manisa iş dünyası olarak 15 Temmuz darbe girişiminin hemen ardından yaptığımız açıklamalarla, devletimizin yanında olduğumuzu, bu hainlerle mücadelede sonunda kadar devletimize destek olacağımızı olduğumuz ifade ettik. Allah bizlere bir daha böyle günler yaşatmasın" şeklinde konuştu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapısı ve işleyişi hakkında da bilgi veren Başkan Erbil, "Yaptığımız etkinliklerle Manisa iş dünyasının her zaman yanında yer alıyoruz. 25 Meslek Komitemiz, 66 Meclis üyemiz bulunuyor. 24 personelimizle yaklaşık 9 bin üyemize hizmet veriyoruz. Düzenlemiş olduğumuz seminerler, toplantılarla üyelerimizi bilgilendirirken, yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılarak iş adamlarımızı yeni pazarlarla buluşturuyoruz. Manisa'nın gelişimi içinde oluşacak her proje de Manisa iş dünyası olarak dün olduğu gibi bugünde yer alacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Sayın valimize ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Ara