Dolar

32,3641

Euro

34,9738

Altın

2.326,17

Bist

9.073,02

VakıfBank'dan çiftçilere kolaylık

VakıfBank'dan çiftçilere kolaylık

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-28 11:58:33

VakıfBank'dan çiftçilere kolaylık
VakıfBank, çiftçilerin Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) sattığı buğday, arpa, mısır veya çeltik gibi ürünlerin bedelini kolaylıkla almasını sağlıyor.

Bankadan yapılan açıklamada, üreticilerin TMO Kart'a VakıfBank şubelerinden başvurabileceği, ürün teslimi sırasında VakıfBank TMO Kart ile işlem yapan üreticilerin IBAN, hesap numarası ve şube adı gibi bilgileri paylaşmak zorunda kalmadığı belirtilerek, ürün bedelinin 10 günden daha kısa sürede üreticinin hesabına yattığı bildirildi.

VakıfBank'ın, TMO Kart sahiplerinden hesap işletim ücreti almadığı, "Halden Anlayan Sınırsız Altın Tarife Paketi" ile havale ve EFT'den çek karnesi ücretine kadar birçok bankacılık hizmetini kart sahiplerine 3 ay boyunca masrafsız sunduğu ifade edildi.

Bankanın, 2015 sonunda hizmete sunduğu TarımKart ile üreticilerin tarımsal faaliyetlerine ilişkin kredi ihtiyaçlarını uygun şartlarda karşılamaya devam ettiği belirtilen açıklamada, TarımKart ile VakıfBank Tarım POS'unu kullanan anlaşmalı üye iş yerlerinden 6 aya kadar faizsiz tarımsal girdi alışverişi yapılabildiği, tüm banka ATM'lerinden nakit çekme kolaylığı sunulduğu kaydedildi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara