Dolar

32,3457

Euro

35,0558

Altın

2.310,40

Bist

9.079,97

Ünlü futbolcunun babası kokainle yakalandı

Bayern Münih'in 62 milyon Euro'ya transfer ettiği Arturo Vidal'in babası Erasmo, yüklü miktarda kokainle yakalandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-30 14:59:34

Ünlü futbolcunun babası kokainle yakalandı

Bayern Münih'in yeni yıldızı Arturo Vidal'in imza töreni sırasında yaşananlar büyük yankı uyandırdı.

Şilili futbolcunun, Alman devine imza attığı gün babası Erasmo'nun 4 çanta kokainle yakalandığı ve oğlunun imza törenini demir parmaklıklar ardından takip ettiği öğrenildi. 54 yaşındaki Erasmo'nun oğlunun başarılı kariyerine rağmen uyuşturucu batağında yıllardır yer alması Alman basınında da günün konusu olurken, kokainle yakalanan baba saatler sonra serbest bırakıldı. Soruşturmayı yürüten savcıların Erasmo'yu neden bıraktığı henüz bilinmezken, üzerinde uyuşturucunun yanı sıra 2 adet bıçak bulunduğu da belirtildi.

BU İLK VUKUATI DEĞİL

2011 ve 2012 yıllarında da polise yakalanan baba Erasmo'nun evinden o dönem 100 çanta uyuşturucu bulunmuş ve bu suçlar yüzünden tutuklanmıştı. 2008 yılında ise yüksek sesle tartıştığı oğlu Vidal'i öldürmek isteyen Erasmo ile ikilinin yolları ayrıldı. Bu yaşananlara rağmen oğlunun kendisini yanlış anladığını söyleyerek Vidal'den af diledi.

ARTURO HER ŞEYE RAĞMEN 'BABAM' DEDİ

Vidal yaşadığı tüm hayalkırıklıklarına rağmen babasına ve ailesine sahip çıkmaya devam etti. Onları Avrupa'ya yerleştirmek isteyen Vidal, o dönem babasının bir dispansere yapılan silahlı saldırıda yakalanmasıyla bir kez daha yıkıldı. Babasının serbest kalmasının ardından whatsapp üzerinden ailesini bu kez İtalya Kupası finaline davet eden Vidal bu kez babasıyla mesaj üzerinden kavga etti. Baba Erasmo yırttığı pasaportun resmini oğluna göndererek finale gelmeyeceğini söyledi.

BABASININ KAZANDIĞINI 9 DAKİKADA KAZANIYOR

Uyuşturucu batağındaki babasının hayatını riske atarak kazanacağı yaklaşık 17 bin doları şimdilerde attığı imzayla 9 dakikada kazanacak olan Vidal, Juventus'tan 35 milyon Euro karşılığında Bavyera ekibinin yolunu tuttu. Şilili yıldız, Alman ekibinden yıllık 6,75 milyon Euro kazanacak. 4 yıllık imza atan Vidal'in Bayern Münih'e toplam maliyeti 62 milyon Euro'yu bulacak.

Haber Ara