Dolar

32,3391

Euro

35,1232

Altın

2.236,90

Bist

8.738,21

'Umarım herkes ders çıkarmıştır'

Bülent Arınç, 11. Cumhurbaşkan Gül ve bazı AK Parti kurucularıyla gerçekleştirdiği görüşme sonrası açıklama yaptı...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-11 01:36:44

'Umarım herkes ders çıkarmıştır'

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti kurucusu Bülent Arınç'ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve AK Parti kurucularıyla yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulundu. Arınç, "Biz bu partinin kurucularıyız,iyi bir AK Partiliyiz, trollerin troliçelerin ne dediğinin önemi yok" dedi. 

Habertürk'te yer alan habere göre; 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile AK Parti'nin bazı kurucu isimlerinden eski bakanlar Bülent Arınç, Sadullah Ergin, Hüseyin Çelik ve Nihat Ergün bir araya geldi. Yaklaşık 2 buçuk saat süren görüşme sonrası Bülent Arınç'tan açıklama geldi. Arınç, "Umarım herkes bu açıklamalardan bir ders çıkarmıştır. Hükümetimizi ve ülke meselelerini görüştük, faydalı oldu" dedi. Yine Hilal Kaplan'a "troliçe" göndermesinde bulunan Arınç, "Biz bu partinin kurucularıyız,iyi bir AK Partiliyiz, trollerin troliçelerin ne dediğinin önemi yok." ifadelerini kullandı.

Bülent Arınç , şunları söyledi: "Farklı anlamlar yüklememek lazım. Dün Sayın Cumhurbaşkanı ile görüştüler, gündüz de Ankara'daydılar, akşam da ben davet ettim. Mesle bundan ibaret, dostane bir ziyaret. Bir araya geldik. Biz bu partinin kurucularıyız,iyi bir AK Partiliyiz, trollerin troliçelerin ne dediğinin önemi yok."

"Erdoğan'a kırgın mısınız? Bu konu gündeme geldi mi?" sorusuna Arınç, "Hissi konulara girmemek lazım. Ben cevap verdim, edepli terbiyeli cevaplardır bunlar. Umarım herkes bu açıklamalardan bir ders çıkarmıştır. Hükümetimizi ve ülke meselelerini görüştük, faydalı oldu" yanıtını verdi.

Haber Ara