Dolar

32,3809

Euro

35,2362

Altın

2.326,18

Bist

9.079,97

Uğur Dündar'ın Osmanlı hassasiyeti!

Uğur Dündar, Başbakan Davutoğlu ile Hulusi Akar'ın Kral Selman'la aynı fotoğraf karesine girmesinden rahatsız oldu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-05 12:54:38

Uğur Dündar'ın Osmanlı hassasiyeti!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suudi Arabistan'daki temasları kapsamında Kral Selman ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Davutoğlu'nun yanı sıra Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar da yer almıştı. Görüşmede çekilen fotoğraf karesi ise Uğur Dündar'ı rahatsız etti. Sözcü yazarı Dündar, o fotoğraf karesinde bir tek Hulusi Akar'ın memnun olmadığını, yüz ifadelerine dayandırarak iddia etti.

Uğur Dündar ayrıca Davutoğlu'nu "Osmanlı'yı hançerleyen Araplarla aynı fotoğraf karesine girmekle" suçladı.

selman_9075

İşte o yazı:

Fo­toğ­raf, Baş­ba­kan Ah­met Da­vu­toğ­lu ile Ge­nel­kur­may Baş­ka­nı Or­ge­ne­ral Hu­lu­si Aka­r'­ın “s­tra­te­jik or­ta­ğı­mı­z” Suu­di Ara­bis­ta­n'­ı zi­ya­ret­le­rin­de çe­kil­miş.

Kral Sal­man bin Ab­dü­la­ziz bir ya­nı­na Tür­ki­ye Cum­hu­ri­ye­ti Baş­ba­ka­nı­'nı, di­ğer ya­nı­na da Türk Si­lah­lı Kuv­vet­le­ri­'nin ko­mu­ta­nı­nı -hem de tat­bi­kat üni­for­ma­sıy­la- oturt­muş ol­mak­tan pek mem­nun gö­rü­nü­yor.

"OSMANLI'YI SIRTINDAN HANÇERLEDİLER"

Os­man­lı­'yı sır­tın­dan han­çer­le­yen, Cum­hu­ri­ye­t'­i ve ku­ru­cu­su bü­yük ön­der Ata­tür­k'­ü hiç sev­me­di­ği bi­li­nen, Vah­ha­bi­li­ği yay­ma uğ­ru­na te­rör ör­güt­le­ri­ni des­tek­le­ye­rek Or­ta­do­ğu­'yu kan gö­lü­ne çe­vi­ren Su­ud­la­rın Kra­lı, bu kom­po­zis­yon­dan mem­nun ol­ma­sın da ne yap­sın! Çün­kü tüm dün­ya­ya “Kos­ko­ca Tür­ki­ye Cum­hu­ri­ye­ti Dev­le­ti ve onun as­ke­ri bi­zim­le bir­lik­te ha­re­ket edi­yo­r” me­sa­jı­nı ve­ri­yor.

"BİR TEK HULUSİ AKAR MEMNUN DEĞİL"

Ka­re­ye dik­kat­le ba­kıl­dı­ğın­da tek hu­zur­suz ki­şi­nin; Ge­nel­kur­may Baş­ka­nı Or­ge­ne­ral Akar ol­du­ğu gö­rü­lü­yor. Hu­lu­si Akar di­ğer­le­ri gi­bi gül­mü­yor, tam ter­si­ne, otu­ruş bi­çi­min­den ve yüz ifa­de­sin­den sı­kın­tı­lı ol­du­ğu he­men fark edi­li­yor…

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara