Dolar

32,5674

Euro

34,7596

Altın

2.492,38

Bist

9.524,59

'UEFA'dan Galatasaray'a 1 yıl ceza kesin'

Sarı-kırmızılı bir yönetici, 'Başkanımız, UEFA'nın istediği +1 yıllık cezayı kaldırmaya çalışıyor. 1 yıllık cezayı da erteletmek hedefimiz. Ancak bu çok çok zor' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-12 12:44:50

'UEFA'dan Galatasaray'a 1 yıl ceza kesin'

Fotomaç'ta yer alan habere göre: Başkan Dursun Özbek, Divan'da yaptığı konuşmada, "UEFA'dan 1 yıl ceza aldık" dedikten sonra dilinin sürçtüğünü ifade etmişti. Sarı-kırmızılı bir yönetici ise, Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası almalarının kesin olduğunu açıkladı. G.Saray yöneticisi, UEFA ile 23 Şubat'ta yapılacak toplantıda Finansal Fair Play kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle istenen '1+1 yıl Avrupa kupalarından men' yasağının, +1 yıl için olanını kaldırmaya çalışacaklarını kaydetti.

BİR YILDIZ DAHA SATABİLİR!

Başkan Dursun Özbek'in 1 yıllık cezanın da ertelenmesini isteyeceği ancak bunun UEFA tarafından kabul edilmesinin çok zor olduğu öğrenildi. Yönetimin, Burak Yılmaz'ın ardından bir oyuncuyu daha Çin'e satabileceği de kulislerde konuşuluyor. Bu oyuncu için en güçlü adayın Lukas Podolski olduğu belirtiliyor. Sarı-kırmızılı yönetim, bu durumda UEFA'nın karşısına eli daha güçlü çıkacak. Bu arada kesin olduğu belirtilen 1 yıl cezanın kalkması için Galatasaray'ın bu yıl Avrupa kupalarına katılma hakkını elde etmesi şart. Aksi takdirde bu ceza sonraki sezona kalacak.

10 MİLYON EUROYA İNDİRECEK

UEFA, mayıs ayına kadar G.Saray'a süre tanımıştı. Başkan Dursun Özbek, bu tarihe kadar zararı 10 milyon euro'ya indirerek, cezanın en azından +1'lik kısmının yürürlüğe sokulmaması için çaba harcıyor. Özbek, yönetimin iyi niyetli çabalarını da delil olarak sunacak.

Haber Ara