Dolar

32,4213

Euro

34,7883

Altın

2.496,73

Bist

9.693,46

'Türkiye'yi vermeye yemin etmişler'

İbrahim Karagül, FETÖ'nün CIA'ya çalıştığını ve Türkiye'yi vermeye yemin ettiğini söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-21 11:27:12

'Türkiye'yi vermeye yemin etmişler'

TIMETURK|HABER MERKEZİ
MERVE KURBAN ARSLAN

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Marmaris'te Erdoğan'ın kaldığı oteli basan ve suikast planlayan darbeciler dün yargılanmaya başlandı.

Yeni Şafak Yazarı İbrahim Karagül, yargılanan darbecilere ve FETÖ'ye yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Karagül, darbecilerin her şeyi bilerek yaptığını söyledi.

İşte Karagül'ün ilgili köşe yazısı;

"PATRONLARININ DA PATRONU VAR"

Temmuz darbe ve iç savaş projesini uygulayanlar, o gece bu toprakları kanlarıyla sulayan şehitlerimizin katili olan Pensilvanya'daki terör patronunun da bir patronu olduğunu, talimatların ne tür yöntemlerle ve kimler tarafından verildiğini, nasıl bir vatan hainliğine imza attıklarını çok iyi biliyorlardı.

"TALİMAT BÖYLEYDİ"

Gerekirse ülkeyi kan gölüne dönüştürecek, binlerce insanı katledecek ama bu ihalenin hakkını vereceklerdi. Atlantikçi patronlarının talimatı böyleydi. Yıllardır o gün için yetiştirilmişlerdi. Kimlikleri ve kişilikleri böyle şekillenmişti.

"DÜNYANIN HER TARAFINDA CIA İÇİN ÇALIŞTILAR"

Dini, inancı bu çirkin hesaplar için örtü olarak kullanıp dünyanın her tarafında CIA için çalışmışlar, Türkiye'yi Suriyeleştirme, parçalara ayırma planları için seferber olmuşlardı.

"TÜRKİYE'Yİ VERMEYE YEMİN ETMİŞLER"

Ama onlar işledikleri suçun ne olduğunu, Türkiye'ye ne büyük kötülük yaptıklarını, başları sıkışınca hangi ülkeye ve istihbarat teşkilatlarına sığınacaklarını biliyorlardı. Ülkeyi bölmeye, milleti birbirine kırdırmaya, terör örgütleriyle ortak iç savaş ortamı hazırlamaya, Anadolu'nun her köşesine yerleştirdikleri istihbarat ağlarıyla Türkiye'yi yeniden Atlantik eksenine rehin vermeye yemin etmişlerdi.

Gülen ve terör örgütünün kiralık katillerini Birinci Dünya Savaşı'ndan sonraki en büyük yıkım için görevlendirmişlerdi.

Şimdi hepsi birer Gurka gibi ABD'de, Almanya'da, Avrupa ülkelerinde korunuyorlar. Belki başka operasyonlar için hazırlanıyorlar. Çünkü ülkesini, vatanını satan her şeyini satar, onlar da bu durumda.

"ARTIK BATI'NIN PİS İŞLERİNİ YAPACAKLAR"

Artık ne talimat verilirse onu yapacaklar. Batı'nın pis işlerini yapacaklar. Türkiye'yi dışarıdan vurmaya devam edecekler. Bir süre sonra terör ihalesi alan örgütler olarak kalacaklar. Onlar üzerinden 15 Temmuz gibi büyük hesaplar da yapılmayacak artık. Kirli, örtülü operasyonlar için kullanılacaklar. Oralarda vatansız ve kimliksiz kaybolup gidecekler.

"DAR AĞAÇLARI KURULACAKTI"

İstanbul'un Avrupa yakası teslim edilecekti. Milletin yarısı hain ilan edilecek, Irak'ta olduğu gibi esir kampları inşa edilecek, siyasi öncüler için darağaçları kurulacaktı.

"HER ŞEYİ BİLİYORLARDI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast için Marmaris'e giden FETÖ ekibinin duruşması başladı dün. Hiçbir avukatın savunmak bile istemediği o insanların ifadelerine bakınca, her şeyi bildikleri, bilinçli hareket ettikleri, aldıkları ihalenin farkında oldukları gün gibi aşikar.

Nasıl savunma yaparlarsa yapsınlar, onlar milletin vicdanında ölüme mahkum edildiler. Her biri dış işgal girişiminin mensupları olarak anılacaklar. Birer vatan haini olarak tarihe geçecekler."

 

Haber Ara