Dolar

32,3805

Euro

35,0466

Altın

2.326,68

Bist

9.091,57

'Turkiye'ye sampiyonluklar getirmek istiyoruz'

'Turkiye'ye sampiyonluklar getirmek istiyoruz'

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-13 16:37:11

'Turkiye'ye sampiyonluklar getirmek istiyoruz'
Görme Engelli Kadın Judo Milli Takımı Teknik Direktörü Şengül Demiral, 2016 Rio Paralimpik Oyunları hazırlıkları kapsamında mart ayında Brezilya'da katılacakları turnuvanın önemine vurgu yaparak, Rio'da şampiyonluklar elde etmek istediklerini söyledi.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde çalışmalarına devam eden ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Demiral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her antrenmanı müsabaka havasında gerçekleştirdiklerini belirterek, "2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda Türkiye'ye şampiyonluklar getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Şengül Demiral, şöyle konuştu:

"Öncelikle 22 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Gürcistan'daki Gori Uluslararası Judo Toplu Çalışma Kampı'na katılacağız. Daha sonra Brezilya'da 4-6 Mart'ta Grand Prix Uluslararası Judo Turnuvası'nda mücadele edeceğiz. Brezilya'daki müsabakaların ardından ise 7-9 Mart tarihlerinde Brezilya Uluslararası Judo Toplu Çalışma Kampı'nda bulunacağız. Brezilya'da katılacağımız müsabakalar Rio Paralimpik Oyunları için test olacak. Bu programdan sonra ise özel hazırlık programımızı uygulayacağız. Rio'da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz."

Demiral, Brazilya'daki müsabakalara milli sporcular Ecem Taşın, Tuğba Gülşah Yozcu, Zeynep Çelik, Şerife Köseoğlu, Gülhan Kılıç ve Mesme Tasbağ ile katılacaklarını belirtti.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara