Dolar

32,4734

Euro

34,9533

Altın

2.437,28

Bist

9.716,77

Türk Telekom Grubu'na 2 yeni direktör

Türk Telekom Grubu'na 2 yeni direktör

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-05 11:18:29

Türk Telekom Grubu'na 2 yeni direktör
Türk Telekom Grubu'nda Agile Çözümler Direktörlüğü'ne Serkan Fergan getirilirken, TV Pazarlama Direktörü Devrim Melek oldu.

Türk Telekom'un açıklamasına göre, şirketin yönetici kadrosuna iki yeni atama daha gerçekleşti. Türk Telekom Grubu'nda yapılan bu atamalarla Agile Çözümler Direktörlüğü'ne Serkan Fergan, TV Pazarlama Direktörlüğü'ne ise Devrim Melek getirildi. Fergan, haziran 2015, Melek ise temmuz 2015 itibarıyla Türk Telekom Grubu'ndaki görevine başladı.

Serkan Fergan, Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği lisansının ardından İstanbul Teknik Üniversitesi'nde yine aynı alanda yüksek lisans eğitimini tamamladı. Kariyerine Customs & Excise â€" Canada'da başlayan Fergan, aralarında Fortis Bank, Pamukbank ve Tekstil Bank'ın da bulunduğu birçok kurumda üst düzey yöneticilik yaptı.

İnternet bankacılığı, e-ticaret, e-ödeme, mobil teknolojiler gibi uzmanlıklara sahip Fergan, iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor.

Devrim Melek ise pazarlama stratejileri, dijital pazarlama ve tüketici araştırmaları alanında 18 yıllık tecrübesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, Makine Mühendisliği alanında yüksek lisansını tamamladı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Pazarlama Yüksek Lisans Eğitimi de alan Melek, kariyerine Eczacıbaşı'nda başladı, son olarak Digitürk'te Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı.

Haber Ara