Dolar

32,3462

Euro

35,0564

Altın

2.309,54

Bist

9.079,97

'Türk Olmak, Ülkücü Olmak' Temalı Sahur Programı Düzenlendi

Karabüklü işadamı Çetin İpek tarafından ülkücü camiaya 'Türk olmak, Ülkücü Olmak' temalı sahur programı düzenlendi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-27 08:10:50

'Türk Olmak, Ülkücü Olmak' Temalı Sahur Programı Düzenlendi
Karabüklü işadamı Çetin İpek tarafından ülkücü camiaya 'Türk olmak, Ülkücü Olmak' temalı sahur programı düzenlendi.

'Türk Olmak, Ülkücü Olmak´ temalı sahur programına MHP MYK üyesi Elif Gonca Akdeniz, MHP Kastamonu İl Bşkanı Hacı İbrahim Maşalacı, MHP İstanbul İl Başkan Yrd. Temel Bedir, MHP Şişli İlçe Başkanı Bayram Gölcük, MHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu, MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Samet Sarıtaş, yönetim kurulu, MHP Eflani İlçe Başkanı İrfan Ulusoy ve yönetim kurulu, MHP İl Genel Meclis Üyeleri MHP il ve ilçe encümen üyeleri, MHP İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu, Karabük İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Ülkücü İşçiler Karadeniz Bölge Başkanı Adem Bay, Ülkücü İşçiler Karabük il Başkanı Erdal Işık, Ülkücü İşçiler Kastamonu İl Başkanı Yunus Abayoğlu, Türk Ocakları İl Başkanı Prof. Dr. Taşkın Deniz, Çelik-İş Sendikası Genel Sekreteri Recep Akyel, Kamu-Sen Karabük İl Temsilcisi Ahmet Turgut Kurtoğlu, Karabük Türkav Başkanı Yücel Dağdelen, Karabük Kent Konseyi Başkanı Yalçın Kılınç, Karabük Üniversitesi Akademisyenleri, MHP ve Ülkü Ocakları Eski Başkanları, Karabük ve ilçeleri mahalle ve köy muhtarları, Irak Telafer Türkmenlerinden Gurra Hafız, Abdürrahim Kırbaş katıldı.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, MHP MYK Üyesi Başbuğ Pınarbaşı´nın ise Genel Merkez görevlendirmesi sonucu sahura katılamadıkları ifade edildi.

Yoğunluk nedeni ile 30 dakika geç başlanan programda konuşan Çetin İpek sahur programının yoğun katılımdan dolayı geç başlamasından dolayı katılımcılardan özür dileyerek, "Sahur programımda hiç siyaset konuşmadım. Siyasetin dik alasını siz değerli konukların bu davete icabet etmeleri ile sessiz bir çığlık gibi yapıyoruz. Bu programdaki tek mesaj birlik ve beraberliğimizdir. Her sene sizlerin huzurunda ettiğim duamı tekrarlıyorum. Mevla´m birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Geleneksel hale gelen ve 3.üncüsünü düzenlediğimiz sahur programlarına Mevla "bize güç kuvvet verdiği sürece devam edeceğiz. Bize bu programda destek olan tüm dostlara ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. Allah'tan duam buraya gelirken attığınız her adım sayısı kadar sizlere sevap yazmasıdır. Tekrarlıyorum farklı düşüncelere sahip olsak ta her zaman ülkücü ülkücünün öz kardeşidir. Ne mutlu ülkücüyüm diyene, Ne mutlu Türküm diyene" dedi.

Sahur yemeğinden sonra İl dışından gelen misafirlere tek tek hediyeleri takdim edilirken MHP Şişli İlçe Başkanı Bayram Gölcük'e Türk Ocakları Karabük Şube Temsilcisi Taşkın Deniz tarafından İstanbul İl Başkan Yardımcısı Temel Bedir´e Ülkü Ocakları Karabük İl Başkanı İsmail Murat Taş tarafından Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu´ya Karabük Merkez İlçe Başkanı Samet Sarıtaş tarafından Ülkücü İşçiler Bölge Başkanı Adem Bay´a Karabük Ülkücü İşçiler Başkanı Erdal Işık tarafından Çelik İş Sendikası Genel Sekreteri Recep Akyel ve MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı´ya Çetin İpek tarafından hediyeleri takdim edildi.

Haber Ara