Dolar

32,4780

Euro

34,7717

Altın

2.476,74

Bist

9.530,47

Trump'ın övgüyle bahsettiği kadın şoför konuştu

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'un sosyal medya hesabından övgü dolu sözlerle hikayesini paylaştığı Türk kadın minibüs şoförü Pelis Aslantaş (43) konuştu. Edirne'de yaşayan Arslantaş, Ivanka Trump'ı Edirne'ye davet ederek, kendisi ile tanışmayı ve aracı ile seyahat etmesini istediğini söyledi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-23 14:54:29

Trump'ın övgüyle bahsettiği kadın şoför konuştu


10 yaşında babasının arazi aracında annesinin eğitimiyle şoförlüğe adım attığını dile getiren aslen Osmaniyeli evli ve bir çocuk annesi olan Pelin Aslantaş, eşinin tayini nedeniyle 3 yıldır Edirne'de yaşadıklarını söyledi. Yaklaşık iki buçuk yıldır Edirne Toplu Ulaşım Sisteminde (ETUS) minibüs şoförlüğü yapan Pelin Aslantaş, ABD Başkanı Trump'ın kızı Ivanka'nın Twitter hesabından kendisi ile ilgili paylaşımından dolayı büyük mutluluk ve gurur yaşadığını belirtti.

"BENİM ARACIMLA BİR KEZ SEYAHAT ETMESİNİ İSTİYORUM"

Aslantaş, Trump'ın kızını Edirne'ye davet ederek, kendisi ile tanışmayı çok istediğini belirterek, "Gelirse tanışmak istiyorum ve bir kez benim aracımla seyahat etmesini istiyorum" dedi. ETUS minibüs şoförü Pelin Aslantaş, "Tabi ki çok mutlu oldum, gururlandım. Sayfasında beni paylaşmış. Çok mutlu oldum. Ayrıca çok teşekkür ediyorum. Özellikle benim aracımda gelip benimle seyahat etmesini istiyorum. Tanışmak istiyorum, davet ediyorum" diye konuştu.

"AMERİKA'YA GİDEBİLİR, YOL ARTIK AÇILDI"

ETUS Başkanı Hakan Giyik de yaklaşık iki buçuk yıldır kooperatifleri bünyesinde görev yapan Pelin Aslantaş'a başarılı çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ettiklerini dile getirerek, "Ivanka hanımın paylaşımından sonra kendisinden bir teklif gelebilir. Belli olmaz, bilmiyoruz. Amerika'ya gitme ihtimali var, tabi yol açıldı artık" diyerek, Pelin Aslantaş ile esprili bir diyalog yaşadı.

Haber Ara