Dolar

32,5716

Euro

34,6591

Altın

2.505,57

Bist

9.524,59

Trakya Balkan STK Platformu üçüncü çalıştayı gerçekleştirildi

Trakya Balkan STK Platformu'nun üçüncü çalıştayı gerçekleştirildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-01 16:18:31

Trakya Balkan STK Platformu üçüncü çalıştayı gerçekleştirildi
Trakya Balkan STK Platformu'nun üçüncü çalıştayı gerçekleştirildi.

Balkanlara yönelik çalışmalar düzenleyen derneklerden oluşan Trakya Balkan Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun üçüncü çalıştayı Edirne'de düzenlendi.

Çalıştaya, Edirne Valisi Günay Özdemir, Kırklareli Valisi Esengül Civelek ve Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan da katıldı. Üç ilin valileri toplantıda yaptıkları konuşmalarında, devlet olarak platformun çalışmalarına destek vereceklerini söyledi. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, 7 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu da belirlendi.

Platformun başkanlığına oy birliği ile Balkan Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ali Soydan seçildi. Yönetim kurulunda yer alan diğer 6 STK temsilcileri ise Şükrü Çeşme, Erhan Pekkan, Bilgin İnceoğlu, Ümit Taşkın, Erdinç Çekiç ve Enver Özgür olarak belirlendi.

Trakya Balkan STK Platformu Başkanı Ali Soydan, toplantıda yaptığı konuşmada, "Bizim platform olarak amacımız, balkanlara yönelik çalışmalar yapan dernekleri tek bir çatı altında toplayarak birliktelik oluşturmak. Bu derneklerin yaptıkları bütün faaliyetlerden, balkan ülkelerine yönelik çalışmalar düzenleyen diğer derneklerin de haberdar olabilmesini sağlamak. Amacımız bölünmek değil, birlik olabilmek" diye konuştu.

Bir sonraki çalıştayın 2017 yılının Ocak ayında Tekirdağ'da düzenlenmesi planlandığı belirtildi.

Haber Ara