Dolar

32,3641

Euro

34,9637

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

THY'den yolculara seçim dönemi kolaylığı

THY'den yolculara seçim dönemi kolaylığı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-10 11:45:27

THY'den yolculara seçim dönemi kolaylığı
Türk Hava Yolları (THY) 1 Kasım'da yapılacak genel seçim nedeniyle seyahatlerini değiştirmek zorunda kalan yolcularına kolaylık sağlayacak.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY seçim tarihi belli olmadan bilet alan yolcularının mağdur olmaması için bazı kararlar aldı.

Bu kapsamda 30 Ağustos 2015 ile daha öncesinde bilet alan yolcular uçuş tarihlerini, biletleri hangi ücret sınıfında olursa olsun ücretsiz değiştirebilecek. Alınan biletlerdeki güzergah değişiklikleri ise biletin ait olduğu sınıfın ücret koşullarına uygun olarak yapılabilecek.

Uygulamadan, 25 Ekim-8 Kasım'da AnadoluJet ve THY ile gerçekleşecek, Türkiye çıkışlı-varışlı uçuşlar için, iç ve dış hat bileti olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yolcular faydalanabilecek. Yolcuların işlemlerini 14 Ekim'e kadar gerçekleştirmesi bekleniyor.

Yolcular, herhangi bir ücret ödemeden ya da ücret kesintisine uğramadan biletlerinin geçerlilik süresini dış hat uçuşlarda 11 Aralık, iç hatta ise 15 Kasım'a kadar uzatabilecek. Bu tarihlerden sonrası için ise biletin geçerlilik süresi yalnızca ücret koşulları doğrultusunda uzatılabilecek.

Biletlerin iptal ve iadesi de ücret koşullarına bağlı olarak gerçekleştirilecek. Yolcular biletleriyle ilgili tüm değişiklik işlemlerini THY satış ofislerinden yapılabilecek.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara