Dolar

32,3640

Euro

35,0458

Altın

2.324,50

Bist

9.079,97

TFF şehitleri saygı duruşuyla anacak

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig ve TFF 1. Lig'de oynanacak maçlar öncesinde, terör saldırısında hayatını kaybeden şehitler için saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-12 16:45:08

TFF şehitleri saygı duruşuyla anacak

Federasyondan yapılan açıklama şöyle;

"Trabzon'un Maçka ilçesindeki terör saldırısında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik için bu hafta Süper Lig ve TFF 1. Lig'de oynanacak maçlar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Süper Lig'de 12, 13 ve 14 Ağustos'ta yapılacak karşılaşmalarda ise takımlar sahaya TFF tarafından gönderilen "Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz #iyikivarsınEren" pankartıyla çıkacak.

Terörü şiddetle lanetlerken, şehitlerimiz Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'e Allah'tan rahmet; aileleri, sevenleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı dileriz."

NE OLMUŞTU?

Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK´lı teröristlerle girilen çatışmada 41 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yanı sıra 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit olmuştu.

Eren Bülbül'ün sosyal medya hesabından yaptığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımı kısa sürede gündem olmuştu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara