Dolar

32,4796

Euro

34,5399

Altın

2.475,94

Bist

9.527,65

Teröristler, Mehmetçik'e sahurluk götüren sivilleri hedef aldı

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden Yüksel ve ağır yaralanan Çetinbaş'ın Gümüşörgü Jandarma Karakolu'ndaki askerlere, sahurluk börek ve poğaça götürdükleri ve dönüş yolunda oldukları öğrenildi

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-27 00:25:05

Teröristler, Mehmetçik'e sahurluk götüren sivilleri hedef aldı
Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler, Gümüşörgü Jandarma Karakolu'ndaki askerlere sahurluk börek ve poğaça götüren sivil vatandaşları hedef aldı.

Alınan bilgiye göre, Kozluk'ta PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden İdris Yüksel (36) ve ağır yaralanan İlyas Çetinbaş'ın (45) Gümüşörgü Jandarma Karakolu'ndaki askerlere sahurluk börek ve poğaça götürdükleri ve dönüş yolunda oldukları öğrenildi.

Karakola sahur için börek ve poğaça bıraktıktan sonra dönüş yolunda terör örgütü PKK mensuplarının yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirmesi sonucu yaşamını yitiren İdris Yüksel'in cenazesi Kozluk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ağır yaralanan Çetinbaş'ın tedavisi ise Batman Bölge Devlet Hastanesinde sürüyor.

Kozluk'ta, terör örgütü PKK mensuplarınca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, PKK'lı teröristlerce, karakola malzeme taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmişti. Patlamada araçta bulunan Yüksel hayatını kaybetmiş, Çetinbaş ağır yaralanmıştı.

Haber Ara