Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Tepecik Ortaokulu, Avrupa ülkeleriyle gönül köprüleri kuruyor

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi Tepecik beldesindeki Tepecik Ortaokulu, Avrupa ülkeleriyle gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-26 11:56:18

Tepecik Ortaokulu, Avrupa ülkeleriyle gönül köprüleri kuruyor
Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi Tepecik beldesindeki Tepecik Ortaokulu, Avrupa ülkeleriyle gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

Tepecik Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Avrupa Birliği'nin 'Connecting Pupils To The European Space' (Öğrencileri Avrupa Topluluğuna Bağlıyoruz) projesinde yer alacak.

Proje ile 8 farklı ülkeden okullar, kendi okullarının ve şehirlerinin kültürlerini, yaşayışlarını ve değerlerini aktarma şansı bulacak.

Bu proje vesilesi ile Tavşanlı'mız ve okulumuz Avrupa ülkelerinde en iyi şekilde temsil edilme ve tanınma şansını elde etti diyen Tepecik Ortaokulu Müdürü Hasan Hüseyin Manak, projenin bir ekip işi olduğunu, iyi bir takım çalışması ile tüm zorlukların üstesinden gelinebildiğini belirtti.

Manak, İngiltere'nin Great Malvern şehrinde başlayan proje yolculuğunun sırası ile Türkiye'nin Tavşanlı, İspanya'nın La Linea, Romanya'nın İaşi, Yunanistan'ın Atina, Polonya'nın Krakow, Hırvatistan'ın Gradac şehirleriyle bugüne kadar başarıyla gelindiğini söyledi.

Manak, "Projenin kalan kısmında ise 6-11 Şubat tarihinde İspanya'nın Barcelona şehri ziyaret edilecek ve İngilitere'nin Great Malvern şehrinde projenin final toplantısı yapılacaktır. Bu projenin oluşturulması ve başlamasında büyük emeği olan Merhum S. Sırrı Demirel hocamıza, Proje İrtibat Kişisi Tepecik Ortaokulu Matematik Öğretmeni Süleyman Demir'e ve Projeyi büyük fedakarlıkla yürüten İMKB Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni İbrahim Taş'a ve okul personelime en kalbi duygularımla teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca Projenin yürütülmesinde katkı sağlayan Tepecik Belediye Başkanı Adnan Korkmaz'a ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'e katkılarından dolayı şükranlarımı sunarım" dedi. (Tİ - EFE)

Haber Ara