Dolar

32,3660

Euro

34,9550

Altın

2.325,32

Bist

9.079,97

TeknoSA 'en 'cool' teknoloji market' seçildi

TeknoSA 'en 'cool' teknoloji market' seçildi

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-01 11:50:35

TeknoSA 'en 'cool' teknoloji market' seçildi
TeknoSA, Roamler Türkiye'nin Marketing Türkiye için 15-34 yaş arası genç tüketiciler üzerinde yaptığı "Cool (havalı) Markalar" araştırmasında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "Türkiye'nin en cool teknoloji marketi" seçildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TeknoSA, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin "En cool teknoloji marketi" seçildi. Roamler Türkiye tarafından Marketing Türkiye için yapılan ve markaların tüketicilerin gözünde "ne kadar havalı" olduğuna dikkati çeken araştırmada, katılımcıların yüzde 83'ü 15-34 yaşları arasında iken, en baskın yaş grubu yüzde 30 ile 20-24 yaş aralığındaki tüketiciler oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TeknoSA Pazarlama Direktörü Ayşegül Bahçıvanoğlu, "Gençler, teknolojiye de bize de ilham veriyor. Gençlerin aktif olduğu sosyal medyada 3 milyona yakın takipçimiz ile sürekli iletişim halindeyiz. Sadece sosyal medyada değil gençlerle buluşabileceğimiz tüm platformlarda yer alarak, etkileşim fırsatlarını değerlendiriyoruz. TeknoSA da genç, yenilikçi ve dinamik bir marka. Bunu gençlere geçirebilmiş olmak ve gençler tarafından tercih edilmek bizi çok motive ediyor." ifadelerini kullandı.


VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara