Dolar

32,5991

Euro

34,8085

Altın

2.499,01

Bist

9.448,13

Teknik adam için Sneijder'in fikri alındı

Galatasaray'da Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Hamzaoğlu sonrası çalışacak teknik direktör için Sneijder'in fikrinin sorulduğunu doğruladı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-06 20:50:23

Teknik adam için Sneijder'in fikri alındı

Galatasaray'da Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Beyaz Futbol'a bomba açıklamalar yaptı.Albers, Hamza Hamzaoğlu sonrası takımın başına getirelecek teknik direktör için Sneijder'in fikrinin alındığını söyledi.

"SNEİJDER'E TEKNİK DİREKTÖR SORULDU"

Guido Albers ilk olarak, ''Gerçekler gazetelerde yazılanlardan çok farklı. Söylentiler Sneijder'in kontratının uzatıldığı dönemle ilgili. 'Senin için sakıncası yoksa yeni teknik direktör için görüşünü alacağız' dediler. Hamza Hamzaoğlu kulüpten ayrıldıktan sonra, o da tamam dedi. O'na bu isim olur mu? Şu isim olur mu diye birkaç kez sordular. Değişik tarzda teknik direktörler. Sneijder mutlaka yabancı hoca olsun demedi. Oyuncu grubuna uygun bir hoca olsun dedi. Genç ve teknik biri olsun. Onun ile birlikte gelişiriz. Dediği tek şey buydu. Sonunda kulüp risk alıp taraftarların da bildiği biri olan Denizli ile anlaştı. Bu kulübün bileceği bir iş. Kulüp ona sordu. O da görüşünü söyledi. Sonuçta kulübün bileceği iş. Bunu bir oyuncu belirleyemez. Herkesin kendi görüşüdür. Ben de aynısını yaptım. Ben de görüşedeydim. Biz de tamam dedik, kabul ettik. Sonunda işler kötü gitti. Yani bu kişi bendim. Wesley değildi. Wesley de bana tamam demişti. Ama işe yaramadı. Bence yanlış karardı. Bu benim görüşüm'' şeklinde konuştu.

''SELÇUK, BURAK VE MUSLERA'YA DA SORULDU"

Sözlerine devam eden Albers, ''Yönetim sadece Sneijder'e değil, Selçuk'a, Burak'a ve Muslera'ya da sordu. Onların ne dediğini bilmiyorum. Benim bildiğim sadece Wesley'in söyledikleri'' diye konuştu.

''SELÇUK İLE ARASI BOZUK DEĞİL"

Sneijder ve Selçuk'un arası bozuk iddialarını da yanıtlayan Albers, ''Onlar arkadaş. Endişelenecek bir şey yok. Onlar gerçekten arkadaş. Kulüpte hep birlikteler. Wesley'den böyle bir şey duymadım'' dedi.

''1 SENE SONRA SÖZÜMÜZü DİNLEMELERİ GÜZEL"

Altyapının başına gelen ancak Orhan Atik'in lisansı olmadığı için A takımın başına getirilen Jan Olde Riekerink için konuşan Albers, ''Bu isimleri biz geçen sene verdik. O zaman Çin'de çalışıyordu. Müsait değildi. Fatih İşbecer bu işi halletti. Direkt onunla ilgili. Geçen yaz Sneijder ile ben bu ismi önerdik. Şimdi gelmesine ben de şaşırdım. Sonuçta bir sene sonra bile olsa bizi dinlemeleri iyi oldu'' ifadelerini kullandı.

SNEİJDER'E ÇİN'DEN TEKLİF VAR MI

Sneijder'e Çin'den teklif var iddialarına da cevap veren Albers, ''20 milyon Euro'luk bir transfer ücreti var. Beni Çin'den arayan menajerlere 20 milyon Euro'nuz ve iyi bir maaaşınız varsa beni arayın dedim. Ama geri aramadılar."

Haber Ara