Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Taciz ateşi sonucu yarım kalan düğün tamamlandı

Taciz ateşi sonucu yarım kalan düğün tamamlandı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-05 15:41:28

Taciz ateşi sonucu yarım kalan düğün tamamlandı
Güce ilçesindeki Jandarma Karakol Komutanlığına terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu seken kurşunlar nedeniyle yarıda kalan düğün, bir hafta sonra tamamlandı.

İlçede, Aleyna ve Sami Yılmaz çiftinin, terör saldırısı nedeniyle gelinlik ve damatlığını, dün düzenlenen düğün töreni ile bir hafta sonra giyebildiği öğrenildi.

Çiftin, terörü protesto etmek amacıyla düğün alanına "terörü kınıyoruz" yazılı bir pankart ve Türk bayrağı ile çıktığı, çiftin davetliler tarafından alkışlandığı kaydedildi.

Damat Sami Yılmaz, yaptığı açıklamada, terör saldırısı nedeniyle düğünü bitiremeden dağıldıklarını belirterek, "Saldırıdan bir hafta sonra büyüklerimizin desteği ile tekrar düğün yaptık ve hayalimize kavuştuk. Allah kendilerinden razı olsun. Son günlerde çok fazla annenin ve babanın gözü yaşlı olduğunu görmek tüm Türk milletini olduğu gibi bizi de çok üzdü. Biz de terörü lanetlemek için, teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verebilmek için bu mutlu günümüze böyle bir pankartla çıkmayı düşündük" dedi.

Düğüne, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Güce Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Garnizon Komutanı Salim Aydoğdu, Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, Emniyet Amiri Ferit Öge, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Salih Bal ve davetlilerin katıldığı bildirildi.

Güce İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına 27 Eylül'de bölücü terör örgütü üyelerince taciz ateşi açılmış, saldırıda karakol yakınındaki bir düğündeki 4 kişi, seken kurşunlar nedeniyle hafif yaralanmıştı.

Haber Ara