Dolar

32,5990

Euro

34,7589

Altın

2.419,84

Bist

9.645,02

Sümeyye Erdoğan'a destek mektubu

Sümeyye Erdoğan'a yönelik çirkin yıpratma operasyonuna Türkiye'nin Aydın Kadınları sessiz kalmadı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-31 15:43:10

Sümeyye Erdoğan'a destek mektubu

Sümeyye Erdoğan'a gönderilecek destek mektubu şöyle;

Muhterem Emine Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan;

Öncelikle sizi Allah'ın selamı ile selamlıyoruz. Allah sizleri ve hepimizi her türlü kaza, saldırı ve iftiradan korusun... Sabır ve direniş gücü versin...

Size yönelik bu saldırının ve saldırganlara karşı toplumda oluşacak tepki ve bilincin, sizden sonrakiler için bir ibret dersi ve baht kaynağı olmasını diliyoruz. Şüphesiz ki, bir kişiye yapılan bir haksızlık bütün bir topluma yöneltilmiş bir tehdit anlamı taşımaktadır.

Bu iffetinize ve onurunuza yönelik saldırı, sizin şahsınızda tüm onurlu ve iffetli hanımlara yapılmış bir tehdit, aşağılama ve meydan okumadır.  Bizler toplumda aile ve kadın duyarlılığı taşıyan kimseler olarak sizlerin onuruna, mahremiyetine, şahsiyetine yönelik düzenlenen saldırıya karşı ailenizin ve aslında tüm kadınlarımızın da şerefi adına, yanınızda olduğumuzu beyan etmek isteriz... Sizin onurunuz bizim onurumuzdur.

Biz aynı zamanda bu saldırıya  ve saldırganlara karşı sizinle beraber olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Ve biz inanıyoruz ki, kederler paylaşıldıkça azalır, mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Biz bu vesile ile bir kez daha dünden bugüne dostluğumuzu ve kardeşliğimizi ifade etmek için yazıyoruz.

Görünen o ki, yine/yeniden topyekün bir saldırı başlatılmıştır. Cumhurbaşkanımızın şahsında, bir yıldırma, caydırma, bastırma operasyonu ile karşı karşıyayız ve bu durum son günlerde yaşanan olaylara bakınca bizim için sürpriz olmadı.

 "Diri diri toprağa gömülen kız çocuğuna suçun neydi" diye sorulduğunda, mahcubiyet duymamak adına... Kızınızın mahremiyetine yönelik vukuu bulmuş bu suikastı tel'in ediyoruz.

 Siyasi bir hesaplaşmada işin içine eş, evlat ve kız çocuklarının iffetini malzeme yapanları, akıl ve vicdan sahibi hiç bir insan desteklemez. Siyasetin asıl mecraından çıkartılarak böylesi bir nefret körleşmesine dönüşmesini anlamakta güçlük çekiyoruz..

 Erdoğan ailesi olarak sizler elbette ki yaşananlardan dolayı üzüntü duyabilirsiniz. Bizler de üzgünüz... Lakin bu çirkin ve kirli saldırı ne Sümeyye Erdoğan'ı ne de onuruna düşkün hiç bir kadını, lekeleyemez... Leke, çirkin ve kötü işleri tertip edenlerin ellerinde kalmaya mahkumdur. Kem söz sahibine aittir. Karşılığını bulmayan her iftira sahibine rücu eder.

Kadını, aileyi ve mahremiyete has iffet değerlerini, toplumun en zayıf halkası ve saldırılara karşı en korumasız nispette görenlerin tertip ettiği bu hoyrat saldırıyı kınıyoruz. Kadın hakları konusunda hassasiyeti olan kesimlerin bu çirkin tertip karşısındaki sessizliği, suskunluğu ise hayrete ve esefe şayandır. Siyasi muhalefetleri gözlerini kör etmiş, nefret konusunda fikri sabitleşmiş, vicdanı buharlaşmış, ruhu kötülük tarafından rehin alınmış odaklar, tertip ettikleri fenalıkların yanlarına kar kalacağını mı zannediyorlar... Bu dünyanın hukuku onları elbette takip edecektir. Herşey hepimizin gözleri önünde cereyan ediyor. Ama bir de bu işin ahiretteki hesabı var... İsmini İslamın ilk kadın şehidinden ilhamla almış evladınızın ve onurunun hakkını Vekilimiz olan Allah Teala, elbette ki zalimlerden soracaktır.

 Bizler aşağıda imzası olanlar, nice zorlu günlerde el ve gönül birliği içinde ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için gecesini gündüzüne katan insanlar olarak, kadınlar ve anneler olarak üzüntünüzü paylaşıyoruz, geçmiş olsun temennilerimizi sunuyoruz, sizin ve aile onurunuzun yanında olduğumuzu ifade ediyor, tekrar selam ve saygılarımızı sunuyoruz.

sa

 

Haber Ara