Dolar

32,3350

Euro

35,1123

Altın

2.309,02

Bist

9.079,97

Sözlü: 'Dualarımız, yeni bayramlara ağız tadıyla girmek için'

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda, belediye bürokratları ve belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Ramazan Ayı'nın son günlerinin yaşandığını ve Ramazan Bayramı'nın, ülkede yaşanan acılardan dolayı buruk kutlanacağını belirten Başkan Hüseyin Sözlü, 'Ramazan, rahmet ve bereket ayı. Ramazan Ayı'nda tuttuğumuz oruçlar, yaptığımız ibadetler inşallah, Adanalıların, milletimizin, Türk-İslam Alemi'nin ve insanlığın güzel günlere ulaşması için

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-01 14:17:23

Sözlü: 'Dualarımız, yeni bayramlara ağız tadıyla girmek için'
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda, belediye bürokratları ve belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Ramazan Ayı'nın son günlerinin yaşandığını ve Ramazan Bayramı'nın, ülkede yaşanan acılardan dolayı buruk kutlanacağını belirten Başkan Hüseyin Sözlü, "Ramazan, rahmet ve bereket ayı. Ramazan Ayı'nda tuttuğumuz oruçlar, yaptığımız ibadetler inşallah, Adanalıların, milletimizin, Türk-İslam Alemi'nin ve insanlığın güzel günlere ulaşması için vesile olur" dedi.

Belediye personeli olarak, Ramazan Bayramı'nın ardından yeni bir hizmet seferberliği ile işe koyulacaklarını belirten Başkan Sözlü, "Hemşehrilerimize söz verdiğimiz projelerin tamamını, hizmet dönemimizde bitireceğiz inşallah. Bunlara yeni hizmetler ekleyeceğiz. Mesai arkadaşlığı, Adana'ya hizmet yolunda dava arkadaşlığıdır. Halka hizmet, millete hizmet, şehre hizmet önemli bir dava arkadaşlığıdır. Birbirimizi sevelim ve Adana'ya hizmet yolunda birbirimize yardımcı olalım" diye konuştu.

"Bayramın özünü kaçırmayalım"

Başkan Hüseyin Sözlü, bayramların uzun tatil olanakları verdiğini fakat en azından üç günlük bayramın, gelenek ve göreneklerin, milli kültürün yaşatılması için fırsat olarak görülmesi gerektiğini ifade etti. Büyüklere mutlaka ziyarete gidilmesini isteyen Başkan Hüseyin Sözlü, Türk-İslam değerlerinin yaşatılmasının, Ramazan Ayı'nın ve bayramın manevi sonucu olarak, sevecenliğin, hoşgörünün ve cömertliğin çoğalmasının önemine vurgu yaptı.

Adanalıların, Türk Milleti'nin ve Türk-İslam Alemi'nin, Kadir Gecesi'ni de kutlayan Başkan Hüseyin Sözlü, Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nın yüreklere iyilik ve güzellik doldurmasını temenni ettiğini belirtti. Başkan Sözlü, "İnşallah ettiğimiz dualar ve yaptığımız ibadetler, önümüzdeki bayramlarda ülkemizdeki sıkıntıların azalmasına, ağız tadıyla bayramlara uzanmamamıza vesile olur" diye konuştu.

Başkan Hüseyin Sözlü, konuşmasının ardından Büyükşehir bürokratları ve personelle bayramlaştı, çeşitli hediyeler sundu.

Haber Ara