Dolar

32,5558

Euro

34,8985

Altın

2.439,74

Bist

9.645,02

Şöhretler, futbol maçında buluştu

Şöhretler, futbol maçında buluştu

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-02 21:14:30

Şöhretler, futbol maçında buluştu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 34. Başkanlık Kupası'nda Rüştü Reçber'in şöhretler karması, Tugay Kerimoğlu'nun şöhretler karmasıyla karşılaştı.

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda eski futbolcular Tugay Kerimoğlu, Pascal Nouma, Kerem İnan, Bayram Bektaş, Ali Cansun, Cihan Haspolatlı, Evren Turan ve Fazlı Ulusal'dan oluşan takım, Rüştü Reçber, Ümit Karan, Murat Erdoğan, Orkun Uşaklı, Volkan Arslan, Mustafa Kocabey, Erkan Engin ve Faruk Atalay'dan oluşan ekiple karşı karşıya geldi.

Rüştü Reçber'in kaptanlığını yaptığı takım, müsabakayı 7-5'lik skorla kazandı.

34. Başkanlık Kupası finali ise İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı ile Spor AŞ arasında oynandı. Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı, kupanın sahibi oldu.

Yaklaşık 2 bin sporcunun katıldığı organizasyonda futbolun yanı sıra voleybol, masa tenisi, yüzme ve bu yıl ilk kez düzenlenen dragon kano yarışlarında dereceye girenlere de ödülleri verildi.

İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep, İstanbul halkına spor yapma alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini belirterek, "12 yılda, 23 olan spor tesisine 87 tesis daha ekleyerek bu sayıyı 110'a çıkardık. Tesislerimizden yılda 7 milyon İstanbullu yararlanıyor. Kapalı spor salonu bulunmayan 180 okula spor salonu inşa ettik. Salonlarımızdan yılda 3 milyon kişi faydalanıyor. 12 yılda 400'ü aşkın büyük çaplı spor organizasyonuna imza attık. 12 yılda 30 milyon lira değerindeki spor malzemesini bini aşkın amatör spor kulübüne ulaştırdık. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Haber Ara