Dolar

32,4961

Euro

34,9162

Altın

2.435,83

Bist

9.716,77

Sofuoğlu'ndan ağlatan fotoğraf

4 aylık bebeğini kaybeden Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun twitterdan paylaştığı fotoğraf yürekleri burktu.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-29 18:03:28

Sofuoğlu'ndan ağlatan fotoğraf

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve eşi Julia Looman, hayatını kaybeden 4 aylık oğulları Hamza'yı mezarı başında ziyaret etti. Acılı çift bebeklerinin mezarı başında çekilen fotoğrafı ise sosyal medyada paylaştı.

Beyin kanaması  geçiren bebeğini kaybeden Kenan Sofuoğlu, Hamza bebeğin toprağa verilmesi sonrası Akyazı'nın Kuzuluk semtindeki evlerinde taziyeleri kabul etti. Kenan Sofuoğlu ve eşi Julia Looman daha sonrda bebeklerinin mezarını ziyaret etti.

Sofuoğlu ailesi Hamza bebeğe dua ettikten sonra acılı günlerinde yanlarında olan yakınları ve devlet büyüklerine teşekkür ettiler. Mesaj hem Türkçe  hem İngilizce olarak paylaşıldı.

Mesajda şöyle denildi:

“Bu acı günlerimizde bizi yalnız bırakmayan, telefonlarıyla ve ziyaretleriyle taziyelerini ileten desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanım, Başbakanım, Devlet Bakanlarım, Diyanet İşleri Başkanım, Devlet Büyüklerim, Dostlarım, Sevenlerim, Akrabalarım, mesajlarıyla ve dualarıyla bize sabır ve başsağlığı dileyen herkese teşekkürü borç bilirim.”

Haber Ara