Dolar

32,3715

Euro

34,9952

Altın

2.325,99

Bist

9.097,82

Sivasspor son dakikada 1 puanı kurtardı

Sivasspor son dakikada 1 puanı kurtardı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-31 01:15:19

Sivasspor son dakikada 1 puanı kurtardı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Osmanlıspor karşılaşmasında son dakika golüyle bir 1 puan kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Medicana Sivasspor'un ligde sahasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından 4 Eylül Stadyumu önünde basın mensuplarına açıklama yapan Otyakmaz, taraftarı galibiyetle tanıştırmak istediklerini ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Hatta bırakın olmamasını az kalsın maç gidiyordu" dedi.

Sahada karşılaşmaya iyi hazırlanmış bir Osmanlıspor olduğunu ifade eden Otyakmaz, "Çok koşan, mücadele eden, bizi oynatmamaya çalışan ve kendisi de oynamaya çalışan bir ekip vardı. Son dakika golüyle 1 puanı almış olmamız bizim için, bu maç için gerçekten sevindirici. Ama Sivasspor bu değil, her ne kadar rakip bizi oynatmamış olsa da bu olayı aşabilecek kalitede bir takımız. Henüz tam ideal kadromuzun oturmadığını düşünüyorum" diye konuştu.

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arayı iyi değerlendireceklerini aktaran Otyakmaz, bu arada Sivasspor'un, Kosova'nın Priştine takımıyla Cumhuriyet Kupası'nda hazırlık maçı yapacağını dile getirerek, lige ikinci defa iyi bir şekilde başlamayı planladıklarını ifade etti.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara