Dolar

32,3546

Euro

34,9507

Altın

2.325,47

Bist

9.079,97

Silahlı İHA'lar uçurulacak

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zorlu, 'Silahlı İHA'yı mayıs sonunda uçuracağız' dedi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-29 06:38:58

Silahlı İHA'lar uçurulacak

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, PAÜ Değişim Gelişim Topluluğu ile Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi tarafından düzenlenen "Başarı hikayesi" konulu konferansta girişimcilik, liderlik ve markalaşma konularını anlattı.

Çalışanlarına sürekli olarak dürüst ve çalışkan olmaları konusunda uyarılarda bulunduğunu ifade eden Zorlu, "Ben her sabah evden çıkıp işten döndüğümde kendime sorarım. 'Ben bugün ne yaptım?' diye. Eğer bir şey yapmadıysam kendimi suçlu hissederim. 55 yıldan beri çalışırım. Çalışmaktan insana bir şey olmaz" dedi.

"Silahlı insansız hava aracını mayıs sonunda uçuracağız"

Zorlu, Vestel olarak insansız hava aracı yaptıklarını, silahlı insansız hava aracını da mayıs ayının sonunda uçuracaklarını söyledi.

Konferansın sonunda bir gazetecinin "İnsansız silahlı hava aracı sadece Türkiye'de mi kullanılacak?" sorusu üzerine, Zorlu, "Bizim her yaptığımız şeyde ihracat hedefimiz vardır. Zaten önce kendi ülkende yapacaksın, başarılı olacaksın ki ondan sonra dünyada başarılı olmaya çalışacaksın. Biz Zorlu Grubu olarak kendimiz yapalım, kendi içimizde oynayalım diye böyle bir fikrimiz olamaz. Tabi ihracat hedefimizdir. Bunların çok konuşulmaması lazım. Biz yapıyoruz. Yüzde yüz yazılımı, donanımı bugün Vestel'e aittir. Vestel Savunma Sanayi tarafından yapılıyor" karşılığını verdi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara