Dolar

32,4967

Euro

34,5893

Altın

2.476,81

Bist

9.583,52

Şehit astsubay son yolculuğuna uğurlandı

Van'ın Çaldıran ilçesinde PKK'lı teröristlerin yola döşediği patlayıcının zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak etmesi sonucu şehit olan 6 ask

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-25 18:23:14

Şehit astsubay son yolculuğuna uğurlandı
Van'ın Çaldıran ilçesinde PKK'lı teröristlerin yola döşediği patlayıcının zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak etmesi sonucu şehit olan 6 askerden Amasyalı Astsubay Murat Demirci memleketi Amasya'nın Merzifon ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Astsubay Murat Demirci, ilçe meydanında kılınan cenaze namazının ardından ilçe şehitliğine defnedildi. İl Müftüsü İsmail İpek'in kıldırdığı cenaze namazına Vali Vekili Ferhat Burakgazi, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, Kaymakam Ozan Balcı, diğer yetkililer, şehidin babası Nadir Demirci ile yakınları ve çok sayıda Merzifonlu katıldı.

Şehidin bir yıllık eşi Songül ile hamile olan ablası Dilek, cenaze aracına kadar Türk bayrağına sarılı tabutunun yanında yürüdüler.

Haber Ara