Dolar

32,4958

Euro

34,7993

Altın

2.489,96

Bist

9.557,35

Şehit annesi yürek dağladı: 'Tolga'ma bir şey mi oldu'

Şırnak-Van karayolu üzerindeki PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tolga Özdinç'in şehadet haberi Adana'daki ailesi

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-26 22:21:17

Şehit annesi yürek dağladı: 'Tolga'ma bir şey mi oldu'
Şırnak-Van karayolu üzerindeki PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tolga Özdinç'in şehadet haberi Adana'daki ailesine verildi. Askeri yetkilileri karşısında gören anne Havva Özdinç, "Tolga'ma bir şey mi oldu" diye gözyaşlarına boğuldu.

Şırnak'ta sokağa çıkma yasağı nedeniyle Şırnak Cezaevi yakınlarında kurulan güvenlik noktasında, bir grup PKK'lı teröristin roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırması sonucu çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Tolga Özdinç ve 5 silah arkadaşı şehit oldu. Askeri yetkililer, şehidin Çukurova ilçesi Kurttepe Mahallesi 83118 sokaktaki ailesine acı haberi akşam saatlerinde verdi. Askeri yetkilileri karşısında gören anne Havva Özdinç, "Tolga'ma bir şey mi oldu" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Şehidin babası Hakkı ve kız kardeşi Cennet Özdinç de gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren anne Havva ve kız kardeş Cennet Özdinç'i sağlık ekipleri müdahale etti.

Şehidin bir yıllık eşi Funda Özdinç de acı haber ile adeta yıkıldı. Şehidin kardeşi Emrah Özdinç'in polis olarak görev yaptığı öğrenildi.

Haber Ara