Dolar

32,3817

Euro

35,0379

Altın

2.326,97

Bist

9.142,40

Şehit annesi acı haberle yıkıldı

Şırnak'ın Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan polis Tayfun Doğan'ın Osmaniye'deki baba evine ateş düştü

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-26 21:58:31

Şehit annesi acı haberle yıkıldı
Şırnak'ın Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan polis Tayfun Doğan'ın Osmaniye'deki baba evine ateş düştü. Şehit annesi acı haberle yıkıldı.

Saldırıda şehit olan polis memuru Tayfun Doğan'ın Osmaniye'de Dumlupınar Mahallesi 2517. Sokak'ta oturan ailesine acı haberi Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Baz verdi. Baba Yusuf Doğan'ın Konya'da çalışmasından dolayı acı haber anne Sıdıka'ya verildi. Oğlunun şehit haberi ile yıkılan anne, gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren Sıdıka Doğan'a ve diğer yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Gözyaşları içerisinde 'Kuzum' diye ağıt yakan anne, terör örgütü mensupları için "Allah belalarını versin onların" diye beddua etti. Üç çocuğundan ortancası olan oğlu Tayfun'u kaybeden anneyi küçük oğlu Ali teselli etmeye çalıştı.

Şehidin babaevine dev Türk bayrağı asılırken, belediye tarafından da taziye çadırı kuruldu. Olayı öğrenen ailenin yakınları ve mahalle sakinleri eve akın etti. Bir ambulans şehidin evinin önünde hazır bekletildi.

3 yıllık polis memuru 25 yaşındaki şehit Tayfun Doğan'ın nişanlı olduğu ve iki gün önce Osmaniye'den Cizre'ye gittiği öğrenildi.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara