Dolar

32,3617

Euro

35,0289

Altın

2.325,18

Bist

9.131,09

Şehit aileleri ve gaziler Baybatur'u ağırladı

Şehit aileleri ve gazilerle akşam yemeğinde bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 'PKK, FETÖ ve DAEŞ'in hayır propagandasına karşı milletimizle ittifak halinde beraber yürüyoruz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-26 15:37:28

Şehit aileleri ve gaziler Baybatur'u ağırladı
Şehit aileleri ve gazilerle akşam yemeğinde bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "PKK, FETÖ ve DAEŞ'in hayır propagandasına karşı milletimizle ittifak halinde beraber yürüyoruz" dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi'nin düzenlediği akşam yemeğinin onur konuğu AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur oldu. Samimi bir sohbet havasında geçen yemekte ülke meseleleri ve yaklaşan referandum konusu ele alındı. Yemekte yaptığı konuşmada Baybatur'u samimi bir insan olarak tanımlayan Dernek Başkanı Ümit Taydaş, "Murat vekilim bizler için çok değerli, önemli bir kişi. Bizim beklentilerimiz, sıkıntılarımız, dertlerimizle ilgili bugüne kadar kendisine ne götürdüysek, neyi ilettiysek hepsine çok duyarlı davranmıştır. Şehit yakınları ve gazilerimizin bir yakını, ahbabı gibidir" dedi.

Dernek Başkanı Taydaş'ın övgü dolu sözlerine teşekkür eden Baybatur ise, vatanı için bedel ödemiş şehit aileleri ve gazilerin bir kardeşi olmaktan büyük bir şeref ve onur duyduğunu belirterek, şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmanın kendisine büyük moral verdiğini söyledi. Türkiye ve mazlum milletler için 16 Nisan'ın önemine de değinen Baybatur, "Bu ülkenin selametini istemeyen, bu ülkenin bölünmesini isteyen, 15 Temmuz darbe girişimiyle bu ülkenin işgale hazırlanmasını isteyenlerin nasıl hayır oyu propagandası yaptıklarını burada istişare ettik. Allah'a çok şükür doğru tarafta olduğumuzu görüyoruz. PKK, FETÖ ve DAEŞ'in oluşturduğu şer cephesine karşı milletimizle ittifak halinde beraber yürüyoruz. Ülkemizi güçlendirerek istiklale ve istikbale emin adımlarla yürümek adına, her zaman sağduyulu ve feraset sahibi olan milletimiz, inşallah 16 Nisan'da en güzel cevabı verecektir. Böylesi dostlarımızın bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmamak adına, devletimizin bekası için, bayrak için, vatan için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu memleketi çakala çukala yem ettirmeyeceğiz" şeklinde konuştu.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara