Dolar

32,3881

Euro

35,0018

Altın

2.326,17

Bist

9.079,97

Şampiyon Beşiktaş'ın kupası Van'da

Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ın kupası Vanlı taraftarla buluşturuldu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-24 09:39:19

Şampiyon Beşiktaş'ın kupası Van'da
Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ın kupası Vanlı taraftarla buluşturuldu.

Şampiyonluk kupasını, yurdun çeşitli bölgelerinde taraftarlarla buluşturmayı amaçlayan Beşiktaş, bir alışveriş merkezindeki Kartal Yuvası Mağazası'nda Vanlılarla buluştu. Burada düzenlenen törende bir konuşma yapan Beşiktaş Taraftar Dernekleri Sorumlusu Burhan Topuz, halk olarak çok zor dönemden geçtiklerini belirterek, "Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Omuz omuza vermek olduğumuzu burada bir kez daha beyan etmek istiyorum" dedi.

Beşiktaş Spor Kulübü'nün Van ile dostluğunun eskilere dayadığını ifade eden Topuz, "1982-83 sezonunda Süleyman Seba döneminde kamp yeri olarak Van'ı seçmiştik. O sene takımımız Meslek Lisesi Tesisleri ve Edremit Tesisleri'nde kamp yapmış ve sezon sonunda şampiyon olmuştu. Sayın Süleyman Seba Başkanımıza mikrofon uzatılıp, 'Şampiyonluğu neye borçlusunuz?' diye sorulduğunda, 'Biz sezon başı kampını Van'da yapmıştık. Başarıyı buna bağlıyorum' demişti. Bunun akabinde Van halkının ciddi manada Beşiktaş Spor Kulübü'ne taraftar kazandırdığı ortaya çıkmıştı. Süleyman Seba Başkanımız döneminde gelenek haline dönüştürülen bu kupayı da siz Van halkımıza arz ediyoruz. Sizinle buluşturmak için buradayız. Hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ve pasta kesiminin ardından şampiyonluk kupasını görmeye gelen ziyaretçiler, şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Şampiyonluk kupasını Van'da görmekten dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Vanlı taraftarlar ise, kulübün Van için daha çok şey yapmasını beklediklerini ifade ettiler.

Beşiktaş şampiyonluk kupasının bir gün boyunca Van'da sergileneceği belirtildi.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara