Dolar

32,4991

Euro

34,7699

Altın

2.485,66

Bist

9.544,15

Salon Hokeyi 1. Lig

Salon Hokeyi 1. Lig

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-08 21:50:41

Salon Hokeyi 1. Lig
Türkiye Hokey Federasyonunca erkek ve kadınlarda düzenlenen Salon Hokeyi 1. Lig müsabakaları Malatya'da yapıldı.

Malatya Yeşiltepe Spor Salonu'nda yapılan müsabakalara Kahramanmaraş, Kırıkkale, Konya, Diyarbakır, Muğla, Zonguldak, Gaziantep, Antalya, Malatya, Osmaniye ve Ankara'dan 18 takım katıldı.

Müsabakalarda erkeklerde 10, kadınlardan 8 takım mücadele etti.

Türkiye Hokey Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı, müsabakaların ardından erkekler kategorisinde Gaziantep Nizip Belediyespor ve Muğla Gençlikspor'un Süper Lig'e yükselmeyi başardığını söyledi.

Sarı, Ankara 06 Turkuazspor ve Osmaniye Tempo 80 takımlarının ise 2. Lig'e düştüğünü aktardı.

Kadınlarda da Malatya Anadolu Ateşi ve Kahramanmaraş Hokeyspor'un Süper Lig'e yükseldiğini kaydeden Sarı, Diyarbakır Peyasspor ve Osmaniye Demirspor'un ise 2. Lig'e düştüğünü ifade etti.

Başarı gösteren takımlara kupalarını Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı verdi.

Babahanoğlu, bütün takımlara gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür etti. Final müsabakalarının heyecanlı geçtiğini belirten Babahanoğlu, "Bu bir spor müsabakası olduğu için mutlaka yenen ve yenilen olacak ama müsabakaların çok centilmence geçtiğini gördüm. Önemli olan gençlerimizin sporla meşgul olmaları" diye konuştu.

Haber Ara