Dolar

32,3272

Euro

35,0896

Altın

2.298,91

Bist

9.053,67

Saldırıda can kaybını artırmak için...

Dün Atatürk Havalimanı'nı kana bulayan saldırganların, can kaybını artırmak için alçakça bir plana başvurdukları öne sürüldü.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-29 09:44:34

Saldırıda can kaybını artırmak için...

İstanbul'daki Atatürk Havalimanı'nı kana bulandı. 3 saldırgan önce uzun namlulu silahlarla sivillere ve polislere kurşun yağdırdı ardında da üzerlerindeki bombayı patlattı. Hain saldırıda 36 kişi hayatını kaybetti, 147 kişi yaralandı.

CAN KAYBINI ARTIRMAK İÇİN... 

Yeni Şafak'taki habere göre, Saldırganların can kaybını artırmak için alçakça bir plana başvurdukları öne sürüldü. İddiaya göre; x ray cihazını geçerek içeriye giren bir terörist 'Biraz sonra burada bomba patlayacak' diyerek bağırdı. Yolcuların kapıya doğru akın etmesiyle de kapıda bekleyen saldırganlar önce kurşun yağdırdı, sonra patlattı.

PERSONELİN MESAİ BİTİMİNDE PATLATILDI 

Görgü tanıkların anlattıkları da yaşanan dehşeti ortaya koydu. Patlamada yaralanan THY yer hostesi Buket Karademir, ''Çok korkunç bir patlamaydı. Ayağım kırık, alçıya alındı." ifadelerini kullandı. Havalimanında yer hizmetleri veren personelin çıkış saatine denk geldi, ölü ve yaralı sayısının bu yüzden de arttığı belirtildi.

Haber Ara