Dolar

32,3877

Euro

35,0299

Altın

2.326,65

Bist

9.139,19

Sakarya Kent Meydanı her sabah yıkanıyor

Yaşanan darbe girişimi sonrasında halkın demokrasi nöbeti tuttuğu Sakarya kent meydanı, sabahları deterjanlı suyla yıkanıyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-26 17:43:55

Sakarya Kent Meydanı her sabah yıkanıyor
Yaşanan darbe girişimi sonrasında halkın demokrasi nöbeti tuttuğu Sakarya kent meydanı, sabahları deterjanlı suyla yıkanıyor.

Adapazarı Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, halk tarafından demokrasi nöbeti tutulan Kent meydanı, her sabah temizlik işleri kamyonlarıyla yıkanarak akşama hazır hale getiriyor. Demokrasi meydanında her gece nöbet tutan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, halkın evlerine dağılmasıyla sabahın ilk saatlerinde mesaiye meydanda başlıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını koordine eden Başkan Süleyman Dişli, gece halkla beraber nöbet tutarak gündüz de günün ilk saatlerinde Temizlik İşleri ekipleriyle birlikte mesaiye başlayarak, meydanın temizliğini koordine ediyor.

Halkın milli iradesine sahip çıktığını kaydeden Başkan Dişli, "Halkın iradesi ve kararlılığı onların oyununu bozmuştur. Sakarya halkı darbeye karşı mücadelenin en güzel örneğini meydanlarda göstermiştir. Canı fedasına da olsa devletinin yanında olarak, darbecilere fırsat vermemiştir. Halkımız seçimle gelmiş bir hükumet dışında hiçbir iradeyi tanımadığını gerek Sakarya Valiliği'ne yapılan baskında, gerekse meydanlarda verdiği mücadeleyle göstermiştir. Göstermeye de devam ediyor. Belediye olarak bizde gece onlarla nöbet tutuyor, sabah da hizmete devam ediyoruz" dedi.

Başkan Dişli, sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan Temizlik İşleri personelini de tebrik ederek "Sizler görünmez kahramanlarsınız" diye konuştu.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara