Dolar

32,3781

Euro

34,9874

Altın

2.326,14

Bist

9.090,70

Rüzgar Çetin davasında şok gelişme !

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in davasında, yaralı polis memuru şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-25 11:40:17

Rüzgar Çetin davasında şok gelişme !
Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in davasında, yaralı polis memuru şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı. Şehit polis memurunun eşine mağduriyetlerinin giderilmesi teklifinde bulunulduğu, ancak şehit eşinin bu teklifi reddettiği öğrenildi.

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, 29 Ocak 2016 tarihinde lüks aracıyla Beşiktaş'ta polis aracına çarpmış, kazada polis memuru İsmet Alagöz şehit olurken, polis memuru Emre Tetik ağır yaralanmıştı. Rüzgar Çetin'in 22 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Davanın müştekilerinden polis memuru İsmet Tetik'in avukatı aracılığıyla İstanbul 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne bir dilekçe göndererek şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı.

"ŞİKAYETİMDEN VAZGEÇİYORUM"

Tetik'in 2 Mayıs 2016 tarihli dilekçesinde, "İstanbul 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nin 2016/61 sayılı dosyasında, sanık Rüzgar Çetin hakkındaki şikayetimizden ve davaya katılma talebimizden feragat ediyoruz. Şikayetimizden ve davaya katılma talebimizden feragatimiz doğrultusunda gereğinin yapılmasını saygılarımla vekaleten arz ve talep ederim" denildi.

ŞEHİDİN EŞİNE DE TEKLİF YAPILDI

Konuya ilişkin polis memuru Emre Tetik'in avukatından herhangi bir açıklama yapılmazken, Çetin ailesinden şehit polis memuru İsmet Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz'e de bir teklif yapıldığı öğrenildi. Çetin ailesinin, ilk duruşmanın ardından avukatları aracılığıyla, Özlem Alagöz ve avukatlarını arayarak, "Başsağlığı için arıyoruz. Mağduriyetinizi giderelim. Çocuklarınızın geleceği için anlaşalım. Onlar bizim de çocuklarımız. Şikayetinizden ister vazgeçin ister vazgeçmeyin" şeklinde teklifte bulundukları belirtildi. Özlem Alagöz'ün bu başsağlığı ve teklifi reddettiği kaydedildi.

Rüzgar Çetin'in tutuklu yargılandığı davanın bir sonraki duruşması 16 Haziran tarihinde görülecek.

KAZANIN ARDINDAN TUTUKLANMIŞTI

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in işletmeci oğlu Rüzgar Çetin, Beşiktaş'ta lüks marka aracıyla, karşı yönden gelen polis aracıyla çarpışmış, araçtan fırlayan polis memuru İsmet Fatih Alagöz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayda bir polis memuru da yaralanmıştı. Kaza esnasında alkollü olduğu öğrenilen Çetin, olayın ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Rüzgar Çetin'in "Bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçlarından 3 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep ediliyor.

Haber Ara