Dolar

32,3441

Euro

35,0983

Altın

2.310,12

Bist

9.079,97

Robin van Persie'nin yeni adresi belli oldu

Fenerbahçe’nin büyük umutlarla transfer ettiği Robin van Persie futbol hayatını Çin’de sürdürmeye karar verdi. Sarı-Lacivertliler bu transfer için 12 milyon Euro'luk bir bonservis belirledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-01 10:31:15

Robin van Persie'nin yeni adresi belli oldu

Sarı-lacivertli takımda kalmak istemeyen Hollandalı futbolcu, Uzak Doğu macerasına pek sıcak bakmasa da, Avrupa'da ücretini karşılayacak ve kulübün belirlediği bonservis ücretini verebilecek takım bulamayınca Çin'e gitmeyi kabul etti.

Milliyet'in haberine göre; Teknik direktör Pereira ile yıldızı bir türlü barışmayan ve yeni sezonda aynı sorunları yeniden yaşamak istemeyen Robin van Persie gönülsüz de olsa gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

12 MİLYON EURO

Hollandalı futbolcunun menajeri Kees Vos, sarı-lacivertli yönetimle yaptığı son görüşmenin ardından başka kulüplerle pazarlık yapmak için izin aldı. Ardından da Çin'e gitti.

Hâlâ bu ülkede olan Hollandalı temsilci, futbolcusuyla ilgilenen kulüplerle masaya oturdu. Fenerbahçe Yönetimi'nden iki haftalık süre isteyen Kees Vos, Van Persie için en uygun takımı belirlemeye çalışacak.

Sarı-lacivertli kulübün Van Persie'den beklentisi en az 12 milyon Euro'luk bir bonservis geliri... Hollandalı futbolcu için ödenen 6 milyon bonservis ile yıllık 6 milyon Euro'luk maaşın bu şekilde karşılanması planlanıyor.

Çin ekipleriyle futbolcunun temsilcisi arasında yapılan görüşmelerin olumlu olduğu ifade edildi. Fenerbahçe'nin istediği rakamın büyük ihtimalle sağlanacağı belirtildi.

Haber Ara