Dolar

32,3124

Euro

35,0594

Altın

2.279,50

Bist

8.970,46

Rize Eski Milletvekili Yılmaz, 'Sabiha Gökçen isminden utanıyorum'

Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişiminin ardından düzenlenen Demokrasi nöbetlerinin 13'üncü gününde Ağrı'ya gelen Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz, Sabiha Gökçen isminden utandığını ifade etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-28 05:38:19

Rize Eski Milletvekili Yılmaz, 'Sabiha Gökçen isminden utanıyorum'
Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişiminin ardından düzenlenen Demokrasi nöbetlerinin 13'üncü gününde Ağrı'ya gelen Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz, Sabiha Gökçen isminden utandığını ifade etti.

FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminin ardından düzenlenen demokrasi nöbetleri 13'üncü gününde devam etti. İl Merkezinden başlayan meşalelerle yürüyüş yapan vatandaşlar, Ağrı Valiliği önünde toplandı. Valilik önünün de kurulan platformda Sivil Toplum Kuruluşları vatandaşlara hitap etti. STK konuşmalarının ardından konuşan Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, " Türkiye ile neden dünya uğraşıyor, Anadolu'yu niçin dünya işgal etmek istiyor. Çünkü Anadolu bin yıl dünyanın barış köprüsünün kilit taşıydı. Hilafet demek kilit taşı demektir. İşte o taşı yerinden söktüler. Kilit taşı yok, köprü yıkıldı. Canavarlar dünyayı paylaşıyor. 1453 yılına gelinceye kadar Anadolu'da bu barış köprüsü korundu. Selçuklular, Eyyubiler, barış köprüsünün hamallarıydı bunlar. Selahattin Eyyubi'de hamal, Sultan Alparslan'da hamal. Sonra Selçuklular bu hamallığı üslendiler Konya merkezli ama orada bir köpek çıktı, Amerika'daki köpek gibi Sadettin Köpek, Alaattin'i Keykubat'ı bizzat öldürerek, sarayında başbakan olmasına rağmen suikast yaparak koskoca Selçuklu devletini yıktı. Köprü yıkıldı ama Allah bu ülkeyi sahipsiz bırakmıyor. Hem vallah hem billah hem tallah bütün dünya birleşse haçlılarla içteki satılmış ve aldatılmışlarla bütün dünya Siyonisiyle birleşse Türkiye'yi kimse yenemez Türkiye'yi kimse geçemez" dedi.

En büyük darbenin dine yapıldığını ifade eden Yılmaz, "En büyük darbe bu ülkede dinimize yapıldı. Dinimizin ilkeleri devrildi, harfleri devrildi. Cuması Pazar'a çevrildi. Alimleri darağaçlarına götürüldü. İşte Sabiha gökçen utanıyorum o ismi oraya vermeye Dersim'i Tunceli'deki alevi kardeşlerimizi yerle bir etti bombayla. Ankara'da bir başka kadın pilot aynı ihaneti yaptı, halkımızın üzerine bomba yağdırdı. İkisini de lanetle anıyorum. İşte Allah bu kadar devrime rağmen bizi korumadı mı neden korudu" dedi.

Peygamberi metotta silahlı eylem olmadığını ifade eden Yılmaz, "Kim bu devlete başkaldırı yaparsa devlet buna müsaade etmez. Aklımızı başımıza alalım. Peygamberi metotta silahlı eylem yoktur. Allah, tarikatlara, cemaatlere silah izni vermiyor. Kıtal ayeti cemaatin, tarikatların üzerine farz değildir. Kıtal ayeti devleti ilgilendiren ayettir. Medine'de inmiştir. Mekke'de savaş ayeti yoktur. Çünkü Müslümanlar cemaat halindedir. Savaşa izin ayetleri Medine'dedir. Kim gençlerini cemaatini silahlara çeviriyorsa Şeyh'te olsa şeytanın ta kendisidir. Allah resulü böyle bir şeye izin vermez. Bundan sonra bu adama Fetullah demek Allah'a en büyük iftiradır. Bunun adı 'lanetullahtır'. Boşunamı Amerika'daki adam Roma'daki papaya eğildi rüku yaptı mektubu ve bağlılığını bildirdi. Rezil ve zelil olursan Allah papaya sana rüku yaptırır. Ama Tayyip Erdoğan gibi izzetli olursan papayı ayağına getirir.

Darbelere darbe vurmaya hazır mısınız? Millet devletine el koydu elhamdülillah. Niçin bu kadar darbeler bizi yıkamadı? Kabe-i muazzamının, Medine'yi Münevverenin, Kudüs'ü şerifin sigortası. Anadolu bu üç beldeyi korur. Türkiye Kabe'nin ebabil kuşudur. Anadolu işgal edilirse kabe gider" dedi.

Haber Ara