Dolar

32,3415

Euro

35,1126

Altın

2.239,52

Bist

8.895,73

Ravza Kavakçı eniştesinin de yer aldığı yürüyüşü böyle yorumladı

AK Parti Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, ablası Merve Kavakçı'nın eşi Cihangir İslam'ın da katıldığı CHP'nin Adalet Yürüyüşü'nün hoş olmadığını söyledi, 'Ama tabi tercih onlarındır, spor yapmak önemlidir. Bu vesile ile spor yapmış oluyorlar, kendi bilecekleri iştir' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-19 14:40:12

Ravza Kavakçı eniştesinin de yer aldığı yürüyüşü böyle yorumladı

CHP'nin başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne katılan isimlerden biri de KHK ile üniversiteden ihraç edilen Prof. Cihangir İslam oldu. Cihangir İslam, Merve Kavakçı'nın da eşi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan ise eniştesinin de katıldığı yürüyüşle ilgili İHA'ya açıklamalar yaptı, CHP'lilerin mahkeme kararına saygı duymaları gerektiğini söyledi.

59478bf718c77304d400a541

Başlatılan yürüyüşün hoş olmadığını söyleyen Kavakçı Kan, “Tabi mahkeme kararlarına saygılı olmak gerektiğini düşünüyorum. Hoşlanılmayabilir, beğenilmeyebilir, ama bu şekilde bir yürüyüşle bunu protesto edilmesi açıkçası pek anlaşılabilir bir şey değil. Gönül isterdi ki 15 Temmuz sonrası birlik beraberlik ruhu devam etsin ve biz Mecliste hep beraber mücadele edelim. Adalet için yürüyoruz deniliyor, aynı zamanda 20 Temmuz'dan bir bahis var, Olağanüstü Hal'in ilk ilan edildiği ve yine CHP tarafından dile getirilen maalesef kontrollü darbe gibi saçma sapan 249 şehidimizin manevi ruhlarını zedeleyen bir söylem söz konusudur. Gönül isterdi ki mahkeme kararlarını protesto etmek yerine şehitlerimiz ve ülkemiz için beraber el ele verip çalışalım. Ama tabi tercih onlarındır, spor yapmak önemlidir. Bu vesile ile spor yapmış oluyorlar, kendi bilecekleri iştir” dedi.

Yürüyüşe Eniştesinin de yer aldığı yürüyüşü böyle yorumladı: Spor yapıyorlarMerve Kavakçı'nın eşi olan ve KHK ile üniversiteden ihraç edilen Prof. Cihangir İslam ile Mazlumder'in eski başkanı, eski AK Parti Adıyaman Milletvekili Faruk Ünsal da katıldı. 

55_11

Haber Ara