Dolar

32,5659

Euro

34,6925

Altın

2.505,44

Bist

9.524,59

Putin Türkiye'ye gelecek

Putin, Antalya'da oynanacak Türkiye-Rusya hazırlık maçını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte izleyecek.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-23 23:59:20

Putin Türkiye'ye gelecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Antalya'da oynanacak Türkiye - Rusya hazırlık maçını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte izlemek üzere Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

AA'nın haberine göre; A Milli Futbol Takımı, FIFA Dünya Kupası'na 2018 yılında evsahipliği yapacak Rusya ile 31 Ağustos tarihinde Antalya Stadyumu'nda bir hazırlık maçı oynayacak.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de bu mücadeleyi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte tribünden izlemek üzere Antalya'ya geleceği ifade ediliyor.

Uçak krizinden sonra normalleşmeye başlayan ilişkiler Rusya'dan gelen bu adımla bir ileri sayfaya taşınacak.

TÜRKİYE-RUSYA MAÇI NE ZAMAN?

A Milli Futbol Takımı, 31 Ağustos Çarşamba günü Rusya ile hazırlık maçı oynayacak. Antalya'da oynanacak Türkiye Rusya maçı saat 21.15'te başlayacak. 

A Milli Futbol Takımı'nın, 31 Ağustos Çarşamba günü Antalya'da Rusya ile oynayacağı özel maç ve 5 Eylül Pazartesi günü Hırvatistan'la yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası grup eleme müsabakasının programı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ay-yıldızlılar, 28 Ağustos Pazar günü saat 15.00'te Antalya Belek Regnum Carya Golf amp; Spa Resort'ta toplanacak.

Rusya maçına kamp yapacakları otelin tesislerinde hazırlanacak millilerde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bir futbolcuyla beraber 30 Ağustos Salı günü saat 18.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

A Milli Takım kafilesi, 2 Eylül Cuma günü saat 15.30'da Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşma için Antalya Havalimanı'ndan başkent Zagreb'e hareket edecek. Fatih Terim, 4 Eylül Pazar günü TSİ 19.00'da Maksimir Stadı'nda da milli futbolcunun katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, basın toplantısının ardından Hırvatistan maçının son provasını gerçekleştirecek.

Türkiye Rusya maçı bilet fiyatları

A Milli Takımımızın, 31 Ağustos 2016 Çarşamba günü Antalya Stadyumu'nda saat 21.15'te Rusya ile oynayacağı hazırlık maçı biletlerinin genel satışı sürüyor.

Türkiye-Rusya maçı biletleri, bilet.tff.org üzerinden satılıyor. Bir kişinin, en fazla 4 adet satın alabileceği Türkiye-Rusya hazırlık maçının biletleri, ücretsiz kargo aracılığıyla taraftarlara ulaştırılacak.

Türkiye-Rusya maçının bilet fiyatları şu şekilde:

1.Kategori: 50 TL
2.Kategori: 30 TL
3.Kategori: 15 TL
4.Kategori: 10 TL

Haber Ara