Dolar

32,5741

Euro

34,7584

Altın

2.501,48

Bist

9.693,46

Prens El Velid Türkiye'de arazi bakıyor

Dünyanın en zenginleri listesinde 34’üncü sırada yer alan Suudi Arabistanlı işadamı Prens El Velid Bin Talal, Türkiye'de arazi bakıyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-30 16:32:10

Prens El Velid Türkiye'de arazi bakıyor

Aquarium Kitchen Cafe işletmecisi İnan Özyıldırım, "Danışmanları bizlere gelerek Prens Talal'ın rezervasyon yaptırmak isteğini iletti. Mekanın bir bölümüne, kendi isteğine göre yeniden mobilyalar getirilerek konsept değişikliği yapıldı. Mevsimsel meyve, alkolsüz meşrubat ve kuruyemiş istekleri oldu. Kendisiyle tanıştırıldığımda Marmaris İlçesi'nin çok sevdiğini ve özelikle Yat Limanı'na hayran kaldığını söyledi. Ayrıca Marmaris'te yatırım yapmak istediğini arazi ve mekan baktığını söyledi. Ödediği hesap konusunda basın mensuplarına bilgi vermememi bizzat istedi.

Ailesinin yanı sıra çoğunluğu şirket müdürlerinden oluşan 35 kişiyle mekanımızda eğlendi, memnun ayrıldı. Mekanımıza gelen ünlülerin fotoğrafını çekerek menü kapağımıza koyuyoruz. Kendisi bizleri kırmayarak fotoğraf çektirerek menü kapağımızda diğer dünyaca ünlü kişilerle birlikte yerini aldı" dedi.

Kentte 4 gün daha tatil yapacak olan Prens Talal'ın, anlaşma yapılan bir seyahat acentesi aracılığıyla çeşitli kuyumcu, derici ve giyim eşyaları satan firmalara gizlice giderek ailesiyle şirket müdürleri için alışveriş yaptığı öğrenildi.

 

Haber Ara