Dolar

32,5674

Euro

34,7596

Altın

2.492,38

Bist

9.524,59

PKK'ya hava harekatı: 19 hedef imha edildi

TSK tarafından, Hakkari, Diyarbakır ile Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen dört ayrı hava harekatında, PKK'ya ait 19 hedef imha edildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-29 12:53:38

PKK'ya hava harekatı: 19 hedef imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Hakkari, Diyarbakır ile Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen dört ayrı hava harekatında, PKK'ya ait aralarında silah mevzileri ve sığınakların bulunduğu 19 hedef imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, Hakkari'nin Çukurca bölgesi kırsalı ile Irak'ın kuzeyinde Zap bölgesindeki PKK'ya ait hedeflere dün hava harekatı düzenlendi. 

Aynı saatlerde bir başka hava harekatı da Hakkari'nin Yüksekova kırsalındaki İkiyakalar bölgesine gerçekleştirildi. Savaş uçakları, bölgede devam eden operasyonlara destek vermek için Diyarbakır'ın Hani-Lice kırsalındaki hedefleri de vurdu. 

Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı uçaklar sabah saatlerinde de Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında PKK'ya ait hedefleri ateş altına aldı.

Hava harekatlarıyla PKK'ya ait aralarında sığınak ve silah mevzilerinin bulunduğu 19 hedef imha edildi. Görevlerini başarıyla tamamlayan savaş uçakları, emniyetle üslerine döndü. 

Haber Ara