Dolar

32,3326

Euro

35,1252

Altın

2.303,54

Bist

9.079,97

PKK, AK Partili Başkanı kaçırdı

PKK, Tunceli'de durdurdukları araçlardan birinin içerisinde bulunan AK Parti Mazgirt İlçe Başkanı'nın aracını ateşe verdi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-29 22:46:09

PKK, AK Partili Başkanı kaçırdı

Daha sonra iddiaya göre "Biz seni defalarca uyardık uyarılarımıza uymadın ve ilçe başkanlığı yapmaya devam ettin"diyerek AK Parti Mazgirt İlçe Başkanı Süleyman Canpolat'ı kaçıran PKK'lılar, beraberindeki kişiyi ise serbest bıraktı.

Bugün saat 20.30 sıralarında bir grup PKK'LI, Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı danaburan köyü yakınlarında yolu keserek, aralarında Ak Parti Mazgirt İlçe başkanı Süleyman Canpolat'ın da içerisinde bulunduğu araçları durdurdu. Kimlik kontrolu yapan PKK'lılar, otomobilde bulunan Göktepe köyü muhtarı Gökhan Sonar ile Süleyman Canpolat'ı araçtan indirdi.

Otomobili ateşe veren PKK'lılar, iddiaya göre Ak Parti Mazgirt İlçe Başkanı Süleyman Canpolat'ı "Biz seni defalarca uyardık uyarılarımıza uymadın ve ilçe başkanlığı yapmaya devam ettin. Seni yanımızda götüreceğiz" diyerek kaçırdı. Militanlar, Canpolat'ın beraberindeki muhtar Gökhan Sonar'ı ise serbest bıraktı.

Haber Ara