Dolar

32,5144

Euro

34,7740

Altın

2.492,97

Bist

9.524,59

(Özel Haber) Ünsal: 'Bu insanların haklarını ödeyemeyiz'

Darbe girişimine tepki için meydanlara çıkan Galatasaray'ın efsane oyuncusu Hakan Ünsal, 'Biz o bayrağı milli takımdayken en işi şekilde taşımaya çalıştık ama burası başka bir iş. Bu insanların yaptıklarını, haklarını ödeyemeyiz. Hakikaten büyük gurur verici bir şey bizim için' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-24 00:59:50

(Özel Haber) Ünsal: 'Bu insanların haklarını ödeyemeyiz'
Darbe girişimine tepki için meydanlara çıkan Galatasaray'ın efsane oyuncusu Hakan Ünsal, "Biz o bayrağı milli takımdayken en işi şekilde taşımaya çalıştık ama burası başka bir iş. Bu insanların yaptıklarını, haklarını ödeyemeyiz. Hakikaten büyük gurur verici bir şey bizim için" dedi.

15 Temmuz'da meydana gelen darbe girişimine halkın tepkisi devam ederken, Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın efsane oyuncusu Hakan Ünsal da birçok eski milli oyuncu ile birlikte yaşananlara tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına sessiz kalmayan binlerce insan, Türk bayrakları ile Taksim Meydanı'nı tıklım tıklım doldururken, akşam saatlerinde Beyoğlu Tünel'de toplanan 4 büyük takımın binlerce taraftarı da Taksim Meydanı'na yürüdü. Eski milli oyuncu Hakan Ünsal da gerçekleştirilen darbe girişimine taraftarlarla birlikte sessiz kalmadı.

15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişimine tepki gösteren ve meydanlarda halkın yanında olan eski milli oyuncu Hakan Ünsal, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, darbe gecesinden beri yaşananların destansı şeyler olduğunu belirtti. "Böyle bir lidere sahip olduğumuz için şükretmemiz lazım" diyen Ünsal, "Türkiye'nin böyle bir lidere ihtiyacı vardı böyle bir birlik, beraberlik sağlanabilmesi için. Herhalde dünyada hiçbir millet yoktur ki tankın önüne hiç çekinmeden dursun; ezeceğini, öleceğini bile bile. Biz vatan sevgisi, bayrak sevgisi olan bir milletiz. Bu artık takımın veya renklerin olduğu bir iş değil. Tek renk var o da kırmızı-beyaz. Biz o bayrağı milli takımdayken en işi şekilde taşımaya çalıştık ama burası başka bir iş. Bu insanların yaptıklarını, haklarını ödeyemeyiz. Hakikaten büyük gurur verici bir şey bizim için" açıklamasında bulundu.

Haber Ara