Dolar

32,3712

Euro

34,9854

Altın

2.326,10

Bist

9.065,54

Osmanlıspor'da Bursaspor maçı hazırlıkları

Osmanlıspor'da Bursaspor maçı hazırlıkları

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-04 21:33:27

Osmanlıspor'da Bursaspor maçı hazırlıkları
Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde yapılan antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Dar alanda çeşitli pas organizasyonlarıyla devam eden idman, taktik ağırlıklı çalışmayla son buldu.

Otistik Çocuklar Spor Eğitim Merkezi (OSEM) öğrencilerinin ziyaret ettiği antrenmana, Hakan Arıkan, Uğur Demirok ve Bilal Aziz Özer katılmadı. Öğretmenleriyle tesise gelen OSEM öğrencileri, futbolculara çiçek verdi. Mor-sarılı oyuncular da çocuklara forma hediye etti. Daha sonra toplu olarak fotoğraf çektiren otistik çocuklar, bir süre antrenmanı izledikten sonra tesislerden ayrıldı.

Antrenman bitiminde ise Raheem Lawal'a Brezilya usulü doğum günü kutlaması yapıldı. 26 yaşına giren Nijeryalı orta saha oyuncusu, kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyemeden takım arkadaşlarının saldırısından kurtulmak için soyunma odasına kaçtı.

Başkent ekibi, 7 Mayıs Cumartesi günü, sahasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara